|

Sosyal medya Yıldız Tilbe’nin Kudüs mesajını konuşuyor

Daha önce İsrail’in Gazze bombardımanlarına karşı attığı tweetleri dünya medyasında da yer bulan sanatçı Yıldız Tilbe, Trump’un Kudüs’ü başkent olarak tanıması skandalına da sessiz kalmadı. "KöpeklerinDuasıKabulOlsaydı" etiketi ile paylaşım yapan Tilbe, "Kudüs de yeryüzü de içindekilerle beraber Allah'ındır" dedi.

Yeni Şafak
09:56 - 7/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:07 - 7/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Yıldız Tilbe, daha önce de İsrail ile ilgili tepkisini dile getirmişti.
Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Yıldız Tilbe, daha önce de İsrail ile ilgili tepkisini dile getirmişti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın dün Kudüs ile ilgili skandal açıklaması sonrası sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Ünlü isimler de Kudüs ile ilgili paylaşımlar yaptı. Bunlardan en dikkat çekeni ise Yıldız Tilbe'nin attığı tweet oldu.

Sosyal medyada kendine has üslubu ile büyük beğeni toplayan Yıldız Tilbe, #KöpeklerinDuasıKabulOlsaydı etiketi ile yaptığı paylaşımda şunları söyledi.

  • "Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Kudüs konusunda Allah'ın dediği olur, olmuştur ve olacaktır. Kudüs de yeryüzü de içindekilerle beraber Allah'ındır. Kur'an ve ayetler kıyamete kadar olacakları söylemiş, içinde bunlarda var, yolları Cehenneme kadar açık, oradan sonrası yok."

Tilbe’nin bu tweeti saatler içinde 9 bin beğeni ve bin 400 paylaşım aldı. Ünlü sanatçının açtığı #KöpeklerinDuasıKabulOlsaydı etiketine ise yüzlerce mesaj geldi.

Twitter hesabından sık sık paylaşımlar yapan Yıldız Tilbe, daha önce de işgalci terörist İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sessiz kalamayarak sert sözlerle İsrail zulmünü kınamıştı.


#Yıldız tilbe
6 yıl önce