Azeri oyuncu boks eldivenleriyle Şahan'a meydan okudu

Yanlış anlaşılmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan 'Yanlış Anlama’ filminin basın toplantısı renkli görüntülere sahne oldu. Azeri komedyen Ferda Amin, toplantıda boks eldivenlerini giyerek, Şahan Gökbakar'a seslendi. 'Ekrandan olmaz, gel de burada çarpışalım' diyen Amin, sonrasında sözlerinin şaka olduğunu söyledi.

Haber Merkezi Diğer
Ferda Amin
Recep İvedik 5' filminin fragmanının yayınlanmasının ardından Azerbaycanlı sporcu ile Türk sporcunun karşılaştığı sahneye Azerbaycan'dan tepkiler gelmişti. Bunun üzerine sahneyi filmden çıkaran Şahan Gökbakar'a, Ferda Amin esprili bir göndermede bulunarak, "Şahan kardeş bu iş cüsseye bakmaz, ekrandan olmaz gel de burada çarpışalım" diye konuştu.

Sözlerinin espri olduğunu vurgulayan Ferda Amin, "Tabii ki şaka yapıyorum, Şahan abim bizim canımızdır. Bir espri yapmış biz onu her zaman severiz" dedi.

Filmin başrol oyuncularından Hakan Bilgin ise "Şahan'nın bu şakayı tüm sevgi ve anlayışıyla karşılayacağını düşünüyorum. Şahan kimseyi üzmemek için o sahneyi çıkardı, umarım bizim filmimizi sever, bizimle Azerbaycan'a gelir" şeklinde konuştu.

Şahan Gökbakar Azerileri kızdıran sahnenin tamamını yayınladı


Şahan Gökbakar'a tepkiler dinmiyor

Şahan Gökbakar o sahneyi filmden attı