Lionel Messi oynamak istediği takımı açıkladı

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, ülkesinin basınına geleceğine dair önemli bilgiler verdi. 30 yaşındaki futbolcu, çocukluğundan bu yana oynamak istediği takımı açıkladı ve bu transferin ihtimalinden bahsetti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Bu sezon La Liga'da çıktığı 11 maçta 12 gol kaydeden ve La Liga'da gol krallığı yarışında zirvede bulunan Messi, Barcelona'nın lider olmasında en büyük pay sahibi konumunda.

Barcelona'nın dünya yıldızı futbolcusu Lionel Messi, ülkesinin yayın organlarından TyC Sports'a özel bir röportaj verdi.

Arjantinli futbolcu, Barcelona kariyerini sürdürmek istediğini ve bu seviyeyi korumak istediğini ifade ederken oynamak istediği takımı da açıkladı.

İşte Lionel Messi'nin Arjantin basınına verdiği röportajdan dikkat çeken o bölüm;

  • "Çocukluğumda düşlediğim gibi, Newell's Old Boys için oynama hayalim sürüyor. Barcelona kariyerimden sonra dönüp Newell's için oynamayı çok isterim ancak bu seviyemi korumam gerekiyor. Barcelona'da oynamak zor bir hedefti ve bu da benim hayalimdi."

Futbola Newell's Old Boys altyapısında başlayan Lionel Messi, 2000 yılında tuttuğu takımdan ayrılıp Barcelona altyapısına transfer olmuştu.

Messi'den 100. gol böyle geldi
Barcelona'nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi, Şampiyonlar Liginde Olympiakos'a attığı şık frikik golüyle, Avrupa kupalarındaki 100. golüne ulaştı.