|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tusk ve Juncker ile görüşecek

NATO liderler zirvesi için 25 Mayıs'ta Brüksel'e gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Juncker ile görüşecek.

Yeni Şafak
14:27 - 19/05/2017 vendredi
Güncelleme: 14:37 - 19/05/2017 vendredi
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Mayıs'ta Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile görüşecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Mayıs'ta Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile görüşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 25 Mayıs'ta Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile görüşeceği bildirildi.

AB Komisyonu Baş Sözcüsü Margaritis Schinas, günlük basın toplantısında yaptığı açıklamada, Erdoğan, Tusk ve Juncker arasındaki görüşmenin, 25 Mayıs'ta Brüksel'de gerçekleşeceğini söyledi. Schinas, görüşmenin yeri konusunda ise bir bilgi vermedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 Mayıs'ta NATO'nun yeni karargahının açılışı dolaysıyla yapılacak zirveye katılacak. Erdoğan'ın zirve kapsamında bazı liderlerle ikili görüşme yapması planlanıyor.

Bu konu böyle devam edemez

AB ile ilişkiler konusunda açıklama yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye ve AB geleceğiyle ilgili cumhurbaşkanımız, bir karar vermelisiniz artık bu şekilde durumu sürdüremeyiz, sürdürmemelisiniz diyecek" dedi.

#Recep Tayyip Erdoğan
#AB
#AB Konseyi Başkanı Donald Tusk
#AB Komisyonu Başkanı Juncker
il y a 7 ans