|

Avrupa’nın en iyi İşvereni Türkiye’den

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından PM/Sabancı, Avrupa ve Orta Doğu'da arka arkaya ikinci kez 'Top Employer' (En İyi İşveren) sertifikasını aldı.

Yeni Şafak
11:46 - 21/03/2017 Salı
Güncelleme: 19:51 - 24/03/2017 Cuma
IHA
PM/Sabancı, ’En İyi İşveren’ sertifikasını aldı.
PM/Sabancı, ’En İyi İşveren’ sertifikasını aldı.

Top Employer Enstitüsü tarafından bağımsız olarak yapılan bir değerlendirmenin ardından verilen sertifikaya, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika'da PM International'a bağlı 35 şirket layık görüldü. PM Sabancı İnsan Kaynakları Direktörü Andreea Chiriac, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şirketimizin sürdürülebilir insan kaynakları uygulamaları bir kez daha ödüllendirildi, gururluyuz" dedi.



“Ayrıcalıklı bir iş ortamımız var “


Sertifikayı ikinci kez alan PM/Sabancı'nın İnsan Kaynakları Direktörü Andreea Chiriac, “Şirketimizde, yaptığımız işe olan bağlılığı ve özveriyi önemseyen, takım çalışmasının olduğu ayrıcalıklı bir iş ortamı ve kurum kültürü var. PM/Sabancı'da öğrenme maratonu hiç bitmiyor. Yeni fikirler üretmek, kariyer fırsatlarını zenginleştirmek, çalışanlarımızın tutkularını keşfederek çeşitlilik arz eden bir ortamda gelişmelerine imkân vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şirketimizin çalışmak için olağanüstü bir yer olduğunu gösteren bu sertifikayı tekrar aldığımız için mutluyuz. Sınırlarımızı daha da aşmak ve daha da iyi bir işveren olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.










#PM
#Sabancı
#İşveren
7 yıl önce