|

Bakan Elitaş bizzat denedi

MFA firması, Türkiye'nin ilk yerli ve milli gaz maskelerini İstanbul'da düzenlenen 8. İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı ile Türk İş Sağlığı Güvenliği Fuarı'nda tanıttı. Standı inceleyen Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, gaz maskelerini üreten firmayı kutladı.

Yeni Şafak
18:04 - 8/05/2016 Pazar
Güncelleme: 16:06 - 8/05/2016 Pazar
IHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde açılışı yapılan 8. İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı ve Türk İş Sağlığı Güvenliği Fuarı başladı. Kongrenin açılış konuşmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmasının ardından kişisel koruyucu donanım fuarının açılışı yapıldı. Açılışta Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da hazır bulundu.



Fuarda Türkiye'nin ilk yerli ve milli gaz maskeleri, filtreleri ve tekrar kullanılabilir toz maskelerini tanıtan MFA firmasının standı da ziyaret edildi. Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, "Türkiye'nin her alanda dışa bağımlılıktan kurtulması lazım geliyor. MFA'yı tebrik ediyorum" diyerek ürünleri tek tek inceledi.






Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da MFA Genel Koordinatörü Murat Uzun'dan bilgi aldı. Soylu, yerli üretimin önemine dikkat çekerek, MFA'yı başarısından dolayı kutladı.

#Gaz maskesi
#Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş
#Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu
8 yıl önce