|

Bayram hazırlıkları başladı

Bayram yaklaştıkça yediden yetmişe herkesi tatlı bir alışveriş telaşı sarıyor. Kıyafetten şekerlemeye kadar vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama imkanı buldukları AVM ve pazarlardaki hareketlilik dikkat çekiyor. Çeşitli markalar da satışlarını katlamak için ürün etiketlerinde indirim yarışına giriyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 04:29 - 15/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Bayram hazırlıkları başladı
Bayram hazırlıkları başladı

İslam dünyası bir ramazan ayını daha geride bırakmaya hazırlanıyor. Bayram için hazırlıklar ise tüm hızıyla sürüyor. Binlerce kişi memleketlerine gitmek için biletlerini şimdiden temin ederken, bazı vatandaşlar da soluğu alışveriş merkezlerinde alıyor. Bunu fırsat bilen firmalar da her yıl birbirinden farklı organizasyonlara imza atarak, hem satışlarını arttırıyor hem de vatandaşların ihtiyaçlarını ucuza karşılamasını sağlıyor. İşte bu etkinliklerden biri de yaklaşık 200’ün üzerinde markanın binlerce ürünlerini görücüye çıkardığı ‘Bayram Alışveriş Günleri’. CNR EXPO’da dün başlayan alışveriş günlerinde; kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan ayakkabıya ve gıdaya kadar ihtiyaca özel indirimli ürünler yer alıyor.

VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLDÜ

Hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmanın adresi haline gelen Bayram Alışveriş Günleri’nde çoğunluğu markalı ürünler olan 5 liraya tişört, 5 liraya bikini, 10 liraya pantolon, 15 liraya etek ve bluz satılıyor. Arife günü de ziyaretçilerine açık olacak organizasyonda, yüzde 90’lara varan indirimli satışlar uygulanıyor. Adidas, DKNY, Matraş, Bambi, Saat&Saat, Sunset, Avva, Thomas, Roberto Cocalli, Mango, Abbate, Stone Blue, Fabio Morello, LK&JNS, Y-London, Stradivairus gibi markalı ürünlerin indirimli ve kampanyalı satışları vatandaşın yüzünü güldürüyor. Örneğin; sezonda 169 lira fiyat etiketi bulunan Avva marka gömleğin fiyatı organizasyona özel olarak 15 liraya düşürüldü. Bin 399 liraya satılan elektrik süpürgesi de 500 liralık fiyat etiketi ile sergileniyor.

10 BİNLERCE KİŞİ AKIN ETTİ

İstanbul’un dört bir yanından 10 binlerce tüketiciyi ağırlayacak etkinlikte geçtiğimiz yıllardan farklı olarak iftarını açacak ziyaretçilere uygun fiyata iftar menüleri sağlanırken, aralarında Hacivat ile Karagöz gösterisinin de bulunduğu çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Ayakkabıda %80 indirim

Tatil öncesi alışveriş yapacakların da ihtiyaçlarını karşılayan Bayram Alışveriş Günleri’nde aralarında Sunset markasının da bulunduğu bikini ve mayoları 5-10 lira arasında değişen fiyatlara, erkek şortları da 10 liraya satılıyor. Bunların yanı sıra organizasyonda yazın plajda kombini tamamlayacak aksesuarlar ve plaj havluları da yer alıyor. Ayakkabıları ile her yaş grubuna hitap eden Bambi markası da ayakkabı ve çantalarda yüzde 80’e varan indirimler uyguluyor. Mağazalarında 200 lira civarına sattığı ayakkabıları organizasyona özel olarak 19 liradan başlayan fiyatlara,130 liralık çantalarını da 40 liralık fiyat etiketleri ile ziyaretçilerine sunuyor.


#Bayram hazırlıkları
#AVM
#Ramazan
7 yıl önce