|

Chobani'den girişimcilere müthiş fırsat

ABD’nin popüler paket yoğurt markası Chobani'nin kurucusu Hamdi Ulukaya, 2014 yılında açılan Chobani Food Incubator (Chobani Kuluçka Merkezi) ile Türkiye’deki girişimcilere özel bir program başlattı. Hamdi Ulukaya Girişimi adıyla açılan Chobani’nin yeni programı tamamen Türkiye’ye özel ve karşılıksız bir destek programı niteliğinde.

Yeni Şafak
11:12 - 21/04/2017 Cuma
Güncelleme: 16:09 - 21/04/2017 Cuma
Yeni Şafak
ABD’nin popüler paket yoğurt markası Chobani'nin kurucusu Hamdi Ulukaya.
ABD’nin popüler paket yoğurt markası Chobani'nin kurucusu Hamdi Ulukaya.

ABD’de son 10 yılın en hızlı büyüyen ve "En Yenilikçi 10 Şirket" arasında yer alan Chobani’nin kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, en çok özdeşleştiği kavram olan girişimciliği Türkiye’de yaygınlaştırmak için yeni bir program başlatıyor. Türkiye’nin her yerinden girişimci adayı yetiştirmek ve her sektörden var olan startuplara dünyanın kapılarını açmayı amaçlayan programa 30 Nisan tarihine kadar başvurulabiliyor.

Türkiye’nin her yerinden, her alanda girişim hayalleri olan 24 genç Girişimci Adayı Destek Programı‘na; Türkiye’de herhangi bir ticari ürün veya hizmeti pazara çıkartan, bu girişimi dünya pazarına taşıma hayali kuran 6 şirket ise Startup Destek Programı‘na davet ediliyor.

Girişimci adayları ve girişimciler 1 yıllık mentor desteği, gelişim seminerleri, ABD ziyareti ve Boot Camp programları ile desteklenecek.

Başvurmak isteyenler, programlar hakkında detaylı bilgiye
ulaşabilir, başvurularını gerçekleştirebilirler.




#Chobani
#Hamdi Ulukaya
#Yoğurt
#Girişimci
7 yıl önce