|

Değerleri korumada en ucuz yöntem sigorta

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, sigortanın sahip olunan değerleri koruma konusunda en ucuz yöntem olduğunu ifade etti. Erdoğan, kişisel ihtiyaca uygun, daha ucuz ürünlerle sigortanın yaygınlaştırılabileceğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:04 - 26/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan
Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, ana hedef noktalarından birinin de sigortayla henüz tanışmamış kesimleri sigorta ile buluşturmak olduğunu söyledi. Erdoğan, “Sigorta, sahip olunan değerleri korumada en güvenilir ve en ucuz yöntem. Ancak, sigorta şirketleri tarafından paket olarak sunulan ürünler bireylerin ihtiyaçlarını koruma dışında bırakabiliyor ya da bireylerin ihtiyaç duymadığı teminatlar için ücret alabiliyor. Bu durum da potansiyel müşterileri sigorta almaktan caydırabiliyor. Ray Sigorta olarak bu temelden yola çıkarak, kişilerin farklılaşan, sigorta ihtiyaçlarına özel paketler sunuyor ve sigortayı tabana yaymaya çalışıyoruz” diye konuştu.



SİGORTA İHTİYACINA NOKTA ATIŞI ÜRÜNLER


“Hem yüksek nüfus hem de düşük yaş ortalaması nedeniyle ülkemizde yüksek sigorta potansiyeli varken, sigorta bilinci düşük seviyelerde. %1.5 seviyesinin altında seyreden sigorta penetrasyonu da bunun bir göstergesi” diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Bu potansiyelin değerlendirilebilmesi açısından eğitici, bilgilendirici faaliyetlerin faydalı olacağına sürekli vurgu yapıyoruz. Sigorta bilincindeki artış; topluma ve özellikle genç nüfusa sigortanın geleceklerinin güvencesi olduğunun anlatılması, sağlık ve mal varlıklarının korunması için önemli bir gereklilik olduğu mesajını doğru bir şekilde iletilmesiyle mümkün olacaktır.”


#Sigorta
#Ürün
#Nüfus
7 yıl önce