|

Mahmood Coffee Gaziantepspor'un en büyük destekçisi oldu

Son yıllarda spor mecralarına verdiği destek ile dikkatleri üzerine çeken Mahmood Coffee, Gaziantepspor formasının göğüs reklam sponsoru oldu. Türkiye'nin en büyük markalarından biri olan Mahmood Coffee, spora verdiği destekle de bütün dikkatleri üzerine topladı.​

Yeni Şafak
13:07 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:13 - 22/02/2017 Çarşamba
Diğer
Gaziantepspor yönetimi, Gaziantep Mitingi öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a forma hediye etmişti.
Gaziantepspor yönetimi, Gaziantep Mitingi öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a forma hediye etmişti.

Bu yıl farklı Süper Lig takımlarının yanı sıra, TV spor kanallarına da sponsorluk yapan Mahmood Coffee, markalaşma adına ciddi bütçeleriyle reklam dünyasının da parlayan yıldızı oldu.



Gaziantepspor ile forma sponsorluk anlaşması imzalayan Mahmood Coffee adına yapılan açıklamada, "Şehrimizin takımını desteklenmesi yönündeki toplumdan gelen talepleri geri çevirmedik. Böyle bir sorumluluk bizim markamıza nasip oldu. Onur duyuyoruz. İyi günde de, kötü günde de Gaziantepspor'un yanında olacağız" ifadelerine yer verildi.



Gaziantepspor yönetiminin, Gaziantep Mitingi öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a forma hediye etmesi sponsor firma için de çok anlamlı oldu.




Avustralyalılar kahvaltıda Türk bulguru tüketmeye başladı 'Dünya ticaretindeki tabloyu değiştireceğiz' Türkiye'nin en büyük 500 şirketi belli oldu


#Mahmood Coffee
#Gaziantepspor
#Sponsor
7 yıl önce