|

MÜSİAD Vizyoner'23 ilham kaynağı olacak

MÜSİAD Vizyoner’23 Zirvesi, cumartesi günü “Biz’in Gücü” temasıyla İstanbul’da yapılacak. İş dünyasını buluşturacak etkinlik, alanında önemli başarılara imza atmış isimleri ağırlayacak. Konuşmacılar arasında Selçuk Bayraktar, Vincenzo Montalla, Mehmet Görmez ve Süreyya Ciliv de var.

Ekonomi Servisi
04:00 - 2/11/2023 Perşembe
Güncelleme: 01:00 - 2/11/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Selçuk Bayraktar, Mehmet Görmez, Süreyya Ciliv.
Selçuk Bayraktar, Mehmet Görmez, Süreyya Ciliv.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 2015 yılından bu yana her iki yılda bir düzenlediği Vizyoner'23 Zirvesi'nin bu yılki mottosu “Biz’in Gücü” olacak. 4 Kasım Cumartesi günü kamu, iş ve ekonomi dünyasından üst düzey bir katılımın olacağı etkinlik; yenilikçi fikirleri tartışmaya ve geleceğin iş stratejilerini şekillendirmeye odaklanıyor.

BAYRAKTAR SUNUM YAPACAK

İstanbul TİM Show Center’da gerçekleştirilecek zirve, alanında önemli başarılara imza atmış birbirinden değerli isimleri ağırlayacak. Türkiye’nin İHA ve SİHA teknolojisinde dünyada ilk sırlarda yer almasında büyük rol oynayan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, katılımcılara Türkiye’nin hem teknolojide hem sanayide geldiği noktayı ve gelecek vizyonunu anlatacak.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın yanı sıra eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Türker Kılıç ile çok sayıda önemli isim zirvede yer alacak. A Milli Futbol Takımı'nın başarılı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da etkinlikte konuşmacı olacak.

Türkiye’nin geleceği kollektif harekette

Zirveyle ilgili dün düzenlenen basın toplantısında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı; kolektif hareketin, Türkiye'nin geleceğini dönüştürme ve onu bölgede daha güçlü bir lider ülke olarak konumlandırma potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. Asmaslı, “Kolektif hareketi bir başarı katalizörü olarak kullanıp, Türkiye’yi dünyanın önde gelen ilk 10 ekonomisinden biri olarak konumlandırabiliriz. MÜSİAD olarak bu iddiamızı bir hayal olarak sunmayıp aksiyona geçip, kolektif gücümüze inanıp Türkiye’nin ihtiyacı olan yatırım sermayesine çeviriyoruz. Ülkemizi 2 trilyon dolarlık gayrisafi millî hasılaya ulaştıracak çalışmalar için sorumluluk alıyoruz” dedi. Bu arada Asmalı, İstanbul’daki selde etkilenen esnafa verilecek desteğinin bölge ve ülke ekonomisine katkılarının kesintisiz şekilde devam etmesine olanak sağlayacağını kaydetti.



#MÜSİAD
#Biz'in Gücü
#İş Dünyası
6 ay önce