|

Otomotiv uzmanları İstanbul’da buluşacak

Otomotivde geleceğe yön veren uzmanlar, IAEC’17 için İstanbul’da buluşmaya hazırlanıyor. OİB’nin desteği, OSD, OTEP, TAYSAD ortaklığı ve SAE iş birliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen IAEC, “Gelecekte Hareketlilik” teması ile 2-3 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:48 - 23/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Otomotiv uzmanları İstanbul’da buluşacak​
​Otomotiv uzmanları İstanbul’da buluşacak​

Dünya otomotiv sanayii, Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı (IAEC’17) için İstanbul’da buluşmaya hazırlanıyor. IAEC’17, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) desteği, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Otomotiv Teknoloji Platformu (OTEP), Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ortaklığı ve Amerikan Otomotiv Mühendisleri Birliği (SAE International) iş birliği ile 2-3 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

TÜRK OTOMOTİVİ
GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Konferans Başkanı Prof. Dr. Mustafa İlhan Gökler, “Gelecekte Hareketlilik” teması çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan IAEC ile Türkiye ihracatının 11 yıldır değişmeyen lideri konumunda olan otomotiv sanayiinde mühendislik faaliyetlerinin yanında, üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesinin hedeflendiğini belirtti. Gökler, “Bu Konferans Türk otomotiv sanayiimizi geleceğe hazırlayacak çok önemli bir etkinlik olacak. Konferansta otomotiv sanayiindeki mevcut dinamikler ve atılması gereken adımlar, uluslararası alanda yetkin uzmanlar tarafından teknik bir perspektifte katılımcılarla paylaşılacak. Etkinliğin sanayimizdeki mühendislik faaliyetlerinde vizyon gelişimine ve üniversite-sanayi iş birliklerine katkı sunmasını hedefliyoruz. Konferansın geçen sene olduğu gibi bu sene de iş dünyasından üniversite öğrencilerine kadar sektörün tüm paydaşlarını buluşturmasını bekliyoruz” dedi.

OTONOM DA TARTIŞILACAK

Konferansın ilk gününde “Bağlantılı Araçlar” ve “Akıllı Şehirlerde Taşımacılığın Geleceği”, ikinci gününde de “Otonom Araçlar”, “Gelecekte Elektrikli Araçlar”, “Araç Tasarımında Üniversite-Sanayi İş birliği” ve “Otomotiv Sanayinin Mühendislik Eğitiminden Beklentileri” gibi başlıklarda paneller düzenlenecek ve birbirinden önemli konuşmacılar görüşleri ile geleceğe ışık tutacak.

#Otonom Araçlar
#Mustafa İlhan Gökler
#Otomotiv
6 yıl önce