|

Pazar günü altın almayın

Yatırım için, düğünler, doğumlar için yapılan merasimlerin kültürümüzde bir parçası haline gelen altının fiyatları merakla araştırılıyor. Alım gücüyle doğru orantılı olarak en çok gram ve çeyrek altın fiyatları vatandaşın ilgisini çekiyor. Peki altın fiyatları bugün ne durumda, pazar günü altın alınır mı? Günün çeyrek ve gram altın fiyatlarına dair detaylar şöyle...

Yeni Şafak
08:45 - 17/12/2017 Pazar
Güncelleme: 08:54 - 17/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
Pazarları altın almamanız yönünde uyarılar var.
Pazarları altın almamanız yönünde uyarılar var.

Bugün haftanın son günü ve günlerden Pazar. İster yatırım için ister düğün için altın alacaklar, altın fiyatlarını merak ediyor. Ancak bugün altın alacaksınız dikkat edin, mağduriyet yaşamayın. Çünkü altın uzmanları haftasonu altın almanın yanlış olacağını söylüyor.

Pazar günleri kuyumcuların tatil günü ve kuyumcuların pazar günleri açık olması yasak. Genelde haftaiçi, kuyumcular odaları kuyumcuları denetleyerek, altın fiyatlarını kontrol ediyorlar. Ancak bazı kuyumcular bu yasağı delip dükkanlarını açabiliyor. Dolayısıyla bazı kuyumcular altını normalinden daha pahalıya satabiliyorlar. Bu nedenle de haftasonu ve özellikle pazar günleri altın almak yatırımcılar için olumsuz sonuçlara neden olabilir.

17 ARALIK 2017 PAZAR GÜNÜ ALTIN FİYATLARI:

#Altın
#Altın fiyatları
#Çeyrek altın
#Pazar
#Kuyumcu
6 yıl önce