|

Pizza ve taco zinciri Sandella’s Türkiye'de

Türkiye, dünyanın saygın yemek markalarından birinin daha adresi oldu. İtalyan pizzası ve Meksika mutfağının soslarını harmanlayarak damak tadında farklılık oluşturan Amerikan Fladbread zinciri Sandella’s, İstanbul’daki ikinci şubesini Başakşehir Arterium’da açtı. Markanın Türkiye temsilcisi Haşim Çakmak, Sandella’s bayisi olmanın, yatırımı düşük fakat kazançlı ve prestijli bir girişim olduğunu kaydederek, Türkiye’de daha çok tüketiciye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Yeni Şafak
12:01 - 13/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:27 - 13/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Sandella’s mamüllerinde yalnızca; un, su, zeytinyağı, maya ve tuz ile üretilen katkısız tortilla ekmeği kullanmasıyla biliniyor.
Sandella’s mamüllerinde yalnızca; un, su, zeytinyağı, maya ve tuz ile üretilen katkısız tortilla ekmeği kullanmasıyla biliniyor.

Dünyanın en büyük Fladbread zinciri Sandella’s Türkiye pazarındaki yerini aldı. Ülkemize gelmesi merakla beklenen markaların başında yer alan ve tortilladan pizzaya, tacodan özel Meksika soslu çorbaya kadar yoğun talep alan ürünlere menüsünde yer veren marka müşterilerin beğenisini kazanıyor.

Hedef tüm Türkiye

Yalnızca un, su, zeytinyağı, maya ve tuz ile üretilen katkısız tortilla ekmeğiyle öne çıkan marka, ilk restoranını Mall of İstanbul’da Sandella's Xpress olarak hizmete sokmuştu. Sandella’s, Başakşehir’de ise cafe-restaurant konsepti ile yer alıyor.

  • İtalyan ve Meksika mutfağı lezzetlerini, helal sertifikalı tedarikçilerden elde edilen ürünler ve Türk damak tadıyla harmanlayarak müşterilerine sunan Sandella’s, franchise sistemiyle tüm Türkiye’de yeni şubelere ulaşmayı hedefliyor.

6 ülkede 150'nin üzerinde restoran

1994 yılında Connecticut’ta ilk mağazasını açan Sandella’s, 150’nin üzerindeki restoranı ile dünya üzerinde 6 ülkede 30’dan fazla lokasyonda müşteriye ulaşıyor. Amerika dışında, Avustralya, Malta, Yeni Zelanda, Hindistan, Suudi Arabistan, B.A.E’den sonra Türkiye’de de bayileşen gıda zinciri, tüm ürünlerini patentli, geleneksel ve katkısız Tortilla ekmeği konsepti ile hazırlıyor.

Yeni yatırımcılar için fırsat

Geçen yıl sadece Amerika’da 4,5 milyar adet taco tüketildiğine dikkat çeken EMISER Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Çakmak, Türk halkının gerçek İtalyan pizzası, katkısız tortilla ekmeği ve orijinal Meksika soslu tacoyu çok beğeneceklerine inandıklarını belirtti.

  • Sandella’s bayisi olmanın, düşük yatırım bedeli ile yeni girişimciler için kazançlı ve prestijli bir girişim olduğunu ifade eden Çakmak, Türkiye’de daha çok tüketiciye ulaşmayı hedeflediklerinin altını çizdi.
Menüler uluslararası beslenme uzmanları tarafından onaylı

İtalyan ve Meksika mutfağını ulaşılabilir fiyata sunan tek zincir olduklarını söyleyen Haşim Çakmak, Weight Watchers, Myfitnesspal, Healthy Dining gibi uluslararası sağlıklı beslenme ve diyet programlarına uygun menülere sahip olduklarını sözlerine ekledi.

#Sandella’s
#İtalya
#Mağaza
7 yıl önce