|

THY ve Namibya ortak uçuşa hazır

Namibya'nın bayrak taşıyıcı havayolu Air Namibia (SW) ve Türk Hava Yolları, Namibya ve Türkiye arasındaki hatlarda iki havayolunun yolcularına daha fazla seyahat imkânı sağlayacağı kod paylaşımı anlaşmasına imza attı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 06:15 - 8/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
İstanbul'da anlaşma imzalandı.
İstanbul'da anlaşma imzalandı.

1 Mart 2017 tarihinden itibaren resmen yürürlüğe girecek anlaşmanın imzaları Türk Hava Yolları'nın İstanbul'daki Genel Yönetim Merkezi'nde gerçekleştirildi.



TİCARİ İŞBİRLİĞİ YAPILACAK


Taraflardan üst düzey yetkililerin de katıldığı törende, Namibya Ulaştırma Bakan Yardımcısı James Sankwasa ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Bilal Ekşi tarafından atıldı. Türk Hava Yolları ve Air Namibia arasındaki ticari işbirliğinin genişletilmesi hedeflenen kod paylaşımı anlaşması çerçevesinde, her iki havayolunun yolcularına Namibya ve Türkiye arasında daha fazla seyahat seçeneği sunması amaçlanıyor.



“ANLAŞMA GENİŞLETİLECEK”


Anlaşmaya göre, Air Namibia'nın uçuş gerçekleştirdiği Windhoek - Johannesburg v.v. (karşılıklı olarak) ve Windhoek - Frankfurt v.v. hatları ile Türk Hava Yolları'nın uçuş sağladığı İstanbul - Johannesburg v.v. ve İstanbul - Frankfurt v.v. parkurlarında kod paylaşımı yapılabilecek. İlerleyen süreçte, Air Namibia'nın Windhoek - İstanbul v.v. uçuşlarına başlaması hâlinde, ilgili parkur ve İstanbul ötesinde gerçekleştirilen seferlerde de kod paylaşımı yapılarak, anlaşmanın genişletilmesi planlanıyor.


#Türk Hava Yolları
#Namibya
#Bilal Ekşi
7 yıl önce