|

Yenilenen Toyota Yaris'in fiyatı açıklandı

Yenilenen Yaris'in benzinli versiyonları 53 bin 250 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, hibrit versiyonlarının satışları da 85 bin 550 liradan başlıyor.

Yeni Şafak
14:41 - 18/06/2017 Pazar
Güncelleme: 14:42 - 18/06/2017 Pazar
AA
Markanın B segmentindeki temsilcisi Yaris'in benzinli versiyonları 53 bin 250 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, hibrit versiyonlarının satışları da 85 bin 550 liradan başlıyor.
Markanın B segmentindeki temsilcisi Yaris'in benzinli versiyonları 53 bin 250 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, hibrit versiyonlarının satışları da 85 bin 550 liradan başlıyor.

Yenilenen Yaris, Türkiye ve Avrupa'da yoğun rekabetin yaşandığı B segmentinde daha güçlü bir konum elde etmeye hazırlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, yoğun rekabetin yaşandığı B segmentinde yenilenen Yaris'in, iddiasını çok daha güçlü bir şekilde ortaya koymaya hazırlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yılın ocak-mayıs dönemindeki 239 bin 760 adetlik toplam satışlar içinde B segmenti satışları 58 bin 875 adet ve yüzde 25'lik oranla C segmentinden hemen sonra geliyor. Yaris'in de bulunduğu bu segment geçtiğimiz yılı 183 bin 923 adetlik satışla yine ikinci sırada kapatmıştı. Geçen yılı 835'i Yaris Hybrid olmak üzere toplamda 4 bin 579 Yaris satışıyla tamamladık. Yenilenen Yaris ile çıtayı şimdi daha da yukarı taşıyacağız. Hibrit versiyonuyla birlikte kaliteyi üst düzeye çıkardık. Yenilenen Yaris, konfor ve sürüş keyfi sunan bir şehir otomobili olarak dinamizmi yaşatacak."

Yaris'in Türk mühendislerin de aralarında bulunduğu bir ekip tarafından yeniden tasarlandığını, aracın her zamankinden çok daha "Avrupalı" olduğunu bildirdi.

Bozkurt, "Toyota, yenilenen Yaris'i geliştirirken özellikle tasarım, kalite, performans ve güvenlik konularına odaklandı. Avrupa'da Yaris satışlarının yüzde 40'ını oluşturan hibrit versiyonu da sınıfında farklı bir rol oynamaya devam edecek. Tüm ürün gamımızla olduğu gibi yeni 1,5 litrelik benzinli motor ve hibrit versiyonu ile Yaris'in farkı ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

#Toyota
#Yaris
#Fiyat
7 yıl önce