|

Zengin Rus’a Türkiye’den özel jet

Türk özel havacılığını tercih eden zengin Araplar’a bu yaz konforuna düşkün zengin Ruslar da eklenecek. Plures Air Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Gökan, özel jetlere ilginin bu yıl arttığını belirterek, “ Yerli özel havacılığın direnci Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 20/03/2017 Monday
Güncelleme: 04:51 - 20/03/2017 Monday
Yeni Şafak
Zengin Rus’a Türkiye’den özel jet
Zengin Rus’a Türkiye’den özel jet

Türk özel havacılığını tercih eden zengin Araplar'a, bu yaz konforuna düşkün zengin Rus turistler de ekleniyor. Plures Air Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Gökan, 2016 yılında tatilini Türkiye'de geçiren Ortadoğu, Körfez ülkeleri ve Kuzey Afrika'dan gelen zengin Arap turistlerin Türk özel havacılığını tercih ettiklerini belirterek,“Bu yaz zengin, keyfine düşkün zengin Rus turistleri özel son model jetlerimizle Türkiye'ye taşıyacağız. Yerli özel havacılığın direnci Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek” diye konuştu.



'ÖZEL HAVACILIKTA DÜNYAYLA REKABET EDİYORUZ'


Cenk Gökan özel havacılıkta dünya ile rekabet ettiklerini belirterek, “Seyahatlerinde kalabalık ailesinin konforuna düşkün Suudi prenslerden, Katarlı iş adamlarına; tarifeli seferlerin yapılamadığı Libya gibi Kuzey Afrika ülkelerinden bazı Rus milyarderlere kadar pek çok özel turisti ve iş adamını bugüne kadar özel jetlerle taşıdık. Özel jet kiralamalarında uçuş izinleri dahil pek çok prosedürü kendi bünyemizde çözdüğümüz için Batılı büyük operatörlerle rekabet etme gücü buluyoruz. Türkiye merkezli olmayan da pek çok uçuş gerçekleştiriyoruz. Örnek olarak geçen hafta Suudi bir yetkilinin Riyad'dan Pekin'e uçuşunu gerçekleştirdik. Tripoli hükümet yetkililerini, Tripoli'den İsviçre gibi destinasyonlara taşıyoruz” dedi.



BU YAZ ZENGİN RUSLARI TAŞIMAYI HEDEFLİYOR


2017'de Rusya hattının açılmasıyla Türkiye'ye 3.5 milyon Rus turistin beklendiğini belirten Gökan şunları söyledi: “Rusya'dan gelen turistlerin arasında çok zengin Ruslar da bulunuyor. 2017'nin ilk çeyreğinde olumlu sinyaller gelmeye başladı. Rus iş adamları uçuş izinleri ve ulaşım organizasyonuyla uğraşmadan tatillerini geçirecekleri bölgeye transferlerinin konforlu şekilde yapılmasını istiyor. Bu konuda pek çok özel konuğumuzun referansına sahip olan Plures Air, bu yaz yine önemli uçuşlar gerçekleştirecek.”


#Rusya
#Türkiye
#Özel jet
7 years ago