|

Fatura Tudor'a kesildi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kısa bir süre önce, “Gelecek sezon da Tudor'la devam edeceğiz” açıklaması yapmıştı. Ancak Hırvat teknik adamın büyük maçlardaki kötü performansının, kendisine duyulan güveni sarstığı öğrenildi

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 00:30 - 25/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Igor Tudor
Igor Tudor

Galatasaray’da her kötü gidiş sonrası faturayı teknik adamlara kesen Başkan Dursun Özbek, derbi mağlubiyeti ve kötü gidişin faturasını bir kez daha teknik adama kesmeye hazırlanıyor. Başkan Özbek, derbi öncesi katıldığı bir canlı yayında, “Tudor ile gelecek sezon da devam edeceğiz” açıklamasında bulunmuş olsa da Hırvat teknik adamın kadro tercihleri, oyun sistemi ve 4 derbi kaybetmesi nedeniyle kendisine duyulan güvenin büyük oranda sarsıldığı belirtildi. Tudor, Galatasaray’ın başında Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir maçlarına çıktı ve sıfır çekti. Tudor'un, sahanın en iyilerinden biri olarak gösterilen Tolga Ciğerci'yi uzatmalarda çıkarıp yerine Josue’yi almasının da yönetim içinde eleştirildiği belirtildi. Bazı yöneticilerin, "Fenerbahçe'nin golünü atan Souza'yı karşılaşma boyunca marke eden isim Tolga'ydı. Ancak Josue’nin oyuna ısınmadan yaptığı anlık hata, mağlubiyeti getirdi" diyerek yapılan oyuncu değişikliğinden de memnun olmadıklarını kendi aralarında dile getirdikleri öğrenildi.

YÖNETİMDE SEÇİM İSTEYENLER VAR

Sarı-kırmızılılarda bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında Tudor'un, masaya yatırılmasının beklendiği kaydedildi. Öte yandan, muhalefet tarafından seçime gitmesi yönünde baskıya maruz kalan Dursun Özbek'in bu konuyu da yönetim kuruluna getireceği ifade edildi. Ural Aküzüm, Eşref Alaçayır ve Murat Atay gibi bazı yöneticilerin toplantıda sert eleştirilerde bulunup, seçim kararı için Başkan Özbek’e tavır koyacakları iddia edildi.

#Galatasaray
#Dursun Özbek
#Igor Tudor
7 yıl önce