|

Gmail nedir? Gmail giriş nasıl yapılır? Gmail paralı mı oldu?

Gmail, bireysel ya da kurumsal olarak tüm kullanıcıların diğer mail uygulamaları kullanıcıları ile aralarından mail yoluyla iletişim sağladığı dünyanın en büyük uygulamalarındandır. Gmail uygulaması, Google tarafından ücretsiz olarak sunulan web posta hizmetidir. Web ve mobil üzerinden kolaylıkla kullanılabilen gmail ile tüm belgeleriniz, dosyalarınızı saklayabilirsiniz. Peki gmail giriş nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Yeni Şafak
14:55 - 6/02/2017 понедельник
Güncelleme: 15:27 - 6/02/2017 понедельник
Diğer
Gmail, bireysel ya da kurumsal olarak tüm kullanıcıların diğer mail uygulamaları kullanıcıları ile aralarından mail yoluyla iletişim sağladığı dünyanın en büyük uygulamalarındandır.
Gmail, bireysel ya da kurumsal olarak tüm kullanıcıların diğer mail uygulamaları kullanıcıları ile aralarından mail yoluyla iletişim sağladığı dünyanın en büyük uygulamalarındandır.

Gmail nedir? sorusu teknolojiden uzak olan ama internet kullanmaya mecbur kalan vatandaşlar tarafından merak konusu oluyor. Gelişen teknolojiyle artık İnternet dünyasına uzak olan insanlarda internet kullanmaya kendisini mecbur hissediyor. İnternet kullanımının başlamasıyla İnternette sıkça kullanılan araçlara ve uygulamalara olan merak da giderek artıyor. Gelişen dünyada artık en büyük yazışma yöntemlerinden biriside mail yoluyla yapılmakta. Mail hizmeti veren Gmail ve Hotmail ise dünyada en popüler olanlardır. Gmail ile resimlerinizi, belgelerinizi, dosyalarınızı, videolarınızı kolaylık saklayabilir ve başka kullanıcılara gönderebilirsiniz. Gmail, 2.600 megabaytın üzerinde saklama alanına sahiptir. Aynı zamanda gmail ücretsiz bir web posta hizmetidir. Peki gmail giriş nasıl yapılır, nasıl kaydolunur? İşte merak edilen ayrıntılar...



Gmail uygulamasını kullanmak için

adresi üzerinden gmaile giriş yapabilirsiniz. Ancak gmaile giriş yapabilmek için kayıt olma zorunluluğu vardır. Kayıt olan kullanıcılar, hesap adları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Google tarafından hizmete sunulan bu uygulama 71 dilde kullanılmaktadır. İlk yayın tarihi ise 1 Nisan 2004 yılıdır. Gmail 1 milyardan fazla kullanıcıya sahiptir.



Gmail Mobil uygulaması, Gmail Mobil 40'dan fazla dilde kullanılabiliyor. Ücretsiz bir hizmet olan Gmail Mobil Gmail'e mobil cihazlardan erişim sağlamak için geliştirildi. Gmail Mobil, Gmail sunduğu özelliklerin birçoğunun daha küçük mobil ekranlara etkili şekilde ulaştırılabilmesini sağlıyor. 22 Eylül 2009 tarihinde Google, Google Sync'i iPhone ve iPod Touch platformları için kullanarak Gmail'e push desteği ekledi.



Gmail Windows XP altında artık çalışmayacak


Windows'un efsane işletim sistemi Windows XP, artık Microsoft dışındaki şirketler tarafından da desteklenmeyen bir işletim sistemi. Google'da Chrome güncellemesi vermeyerek bu konudaki tavrını koymuştu. Fakat görünüşe göre Google, bununla da kalmayacak!



Google, Windows XP ile birlikte Windows Vista kullanıcılarına da adeta mail servisi ambargosu koyacağını açıkladı. Eski Chrome sürümlerini kullanan Windows XP ve Windows Vistakullanıcıları 11 Nisan itibariyle Gmail servisini kullanamayacaklar. Google tarafından yapılan bu açıklama güvenlik otoriteleri tarafından oldukça pozitif karşılanmış olsa da özellikle eski sistemlere sahip bazı kullanıcılar duruma isyan etti. Ayrıca uygulanacak olan Gmail ambargosu sadece Windows XP ve Vistakullanıcıları için geçerli olmayacak.



Android işletim sistemine sahip mobilde gmail indirmek için:


İOS işletim sistemine sahip mobilde gmail indirmek için:



Google gmail hesabı ücretsiz olarak nasıl alınır? İşte VİDEO canlı anlatım:



#Gmail
#Google gmail
#Gmail giriş
#Gmail nedir?
#Gmail uygulaması
#Gmail mobil
#Windows XP
7 лет назад