|

Kılıçdaroğlu’ndan dizi senaryosu gibi iddialar

Yeni Şafak
04:00 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 08:41 - 21/11/2014 Cuma
Diğer

AK Parti karşısında girdiği 5 seçimi de kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tutarsız politikaları nedeniyle parti içinde çıkan huzursuzluğu MİT’e fatura etti: ‘MİT içinde bir grup CHP’yi karıştırmaya çalışıyor…’  Doğan TV Ankara Temsilcisi Hande Fırat’a konuşan Kılıçdaroğlu,  tuhaf iddialarda bulundu. Son zamanlarda parti içindeki artan karışıklıkların arkasında AK Parti-MİT yapımı ortak bir operasyon olduğunu öne süren Kılıçdaroğlu şunları kaydetti. 


BAŞINDA MÜSTEŞAR VAR 

“MİT içinde bir grubun sadece CHP için görevlendirildiğini söyledi. Üstelik bunun başında bir de müsteşar yardımcısı var. Bu görevlendirme CHP içinde karışıklık çıkarmak için. Operasyon yapmaya çalışıyorlar, bu tuzağa hiçbir CHP’linin düşmemesi lazım. Başta da kendisini ulusalcı olarak tanımlayan arkadaşlarım.”


BU TALİMAT VERİLMİŞ!

CHP lideri Kılıçdaroğlu verilen talimatları bildiğini de iddia etti. Kılıçdaroğlu “Hatta talimatlardan biri de şu: CHP alevi ve Kürtlerin partisi olarak gösterilmeye çalışılacak. Amaç bu algıyı yerleştirmeye çalışmak.” İddiasında bulundu.

#CHP
#Kılıçdaroğlu
#MİT
#Doğan TV
9 yıl önce