|

Otomobil iskeleden denize uçtu: 1 ölü

Tekirdağ'daki Barbaros Limanı yakınlarında aşırı yağış ve fırtınada yolunu kaybedip denize uçan otomobildeki 3 kişiden 1'i boğularak öldü, 2'si kurtarıldı.

Dha
00:00 - 25/10/2014 Cumartesi
Güncelleme: 12:04 - 25/10/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Otomobil iskeleden denize uçtu: 1 ölü
Otomobil iskeleden denize uçtu: 1 ölü

Kaza, saat 02.00 sıralarında Barbaros Limanı'nda meydana geldi. Muratlı İlçesinde bir fırında çalışan Cemalettin Sezen, 59 YK 606 plakalı otomobiline iş arkadaşları Fedai Köse ve Ahmet Seyfioğlu'nu alarak eğlenmek için Kumbağ'a gitmek üzere yola çıktı.

Sezen'in yönetimindeki otomobil Barbaros Limanı yakınlarına geldiğinde şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle dönüş yolunu fark edemeyince iskeleden denize uçtu. Limanda kazayı gören balıkçıların ihbarı üzerine sevk edilen jandarma, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Altı Su Grup amirliği dalgıçları ve AFAD kurtarma ekipleri denize uçan araçtakileri kurtarmak için çalışma başlattı.

Dalgıç polis ekipleri suya girip denizin dibinde ters dönmüş otomobilden Fedai Köse ve Ahmet Seyfioğlu'nu sağ çıkardı. Limanda hazır bekletilen ambulanslarla Seyfioğlu ve Köse Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Otomobil sürücüsü öldü

Kurtarma ekiplerinin denizin dibinden çıkardığı otomobil sürücüsü Cemalettin Sezen ise sağlık görevlilerinin tüm çalarına rağmen öldü. Denize uçan otomobil yaklaşık 2 saat süren kurtarma çalışması ardından vinçle çekilerek karaya çıkarıldı. Sezen'in cesedi savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

9 yıl önce
default-profile-img