|

'Savcı Öz bana komutanın oğlunun CD'sini izletti'

Balyoz davası ve Kayseri'deki cemaat soruşturması nedeniyle 4 yıl 9 ay yattıktan sonra tahliye olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski Askeri Savcısı Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, Savcı Zekeriya Öz hakkında çok çarpıcı iddialar gündeme getirdi. Üçok, Savcı Öz'ün kendisine bir komutanın oğlunun cinsel içerikli CD'sini izlettiğini söyledi. Üçok, Öz hakkında suç duyurusunda bulunduğunu da açıkladı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 25/10/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:30 - 25/10/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
'Savcı Öz bana komutanın oğlunun CD'sini izletti'
'Savcı Öz bana komutanın oğlunun CD'sini izletti'

Balyoz ve Kayseri'deki sahte çürük raporu davaları nedeniyle 4 yıl 9 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski Askeri Savcısı Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, A Haber'de konuk olduğu programda çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Üçok, Savcı Zekeriya Öz'ün kendisine bir komutanın oğlunun cinsel içerikli görüntülerini izlettiğini ileri sürdü.

Üçok şunları söyledi:

"Zekeriya Öz Karargah evleri soruşturmasında benden yardım istedi. Zekeriya Öz çok havalı gezerdi zamanında. İlerde nasıl anılacağını göreceğiz. Öz'ün yaptıklarının cezasız kalmayacağına yürekten inanıyorum. Öz'ün elinde bir komutanın oğlunun kız arkadaşıyla birlikte olduğu ilişkisinin CD'si vardı. Bazı savcı ve hakimlerin de cinsel içerikli CD'leri vardı. Cinsel içerikli görüntüleri bana gösterdi. Beni bir çok şeyle ve kızımı öldürmekle tehdit ettiler. Zekeriya Öz ile ilgili suç duyurusunda bulundum. İlerleyen süreçte herkes içeriğini görecek."

9 yıl önce