|

23 Nisan dosyası

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/04/2017 Pazar
Güncelleme: 01:24 - 23/04/2017 Pazar
Yeni Şafak
Minik sanatçılar yetişiyor​
Minik sanatçılar yetişiyor​
Minik sanatçılar yetişiyor


Akbank Sanat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için zengin bir program hazırladı. Akbank Çocuk Tiyatrosu’dan eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmalarına kadar pek çok etkinlik Akbank Sanat’ta çocukları bekliyor. 29 Nisan saat 13.00'da 6-14 yaş grubu çocukları için “Sihirli Sanat Kolyemi Kendim Yaptım” atölyesi ve 9-14 yaş grubu için düzenlenen Linol Baskı Atölyesi, çocukları linol baskının büyülü dünyasıyla buluşturuyor. Profesyonel bir şekilde özgün baskı tekniklerini deneme imkanı sunan atölye çalışması ile belki de çocuğunuz hayatı boyunca kopamayacağı bir yolculuğa adım atacak.


Bayrama lezzet katın

Emsan, bu 23 Nisan’da çocuklarıyla farklı bir aktivite yapmak isteyenlerin karşısına Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile çıkıyor. Çocukların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan muffinleri pofuduk olarak pişiren Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlıyor. Yanmaz yapışmaz kaplaması, kolay çizilmez yüzeyi, leke tutmayan ve renk değiştirmeyen iç kaplaması ve üstün yapışmaz özelliğiyle lezzetleri ustalıkla şekle döken Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, büyük beğeni topluyor.


Odaları kahramanlar aydınlatıyor

Özellikle minik kızların keyifle izlediği Karlar Ülkesi filminin kahramanları Elsa ve Anna, VİKO’nun yenilenen Karre Kids serisinde çocuklarla buluşuyor. Tüm dünyada fenomen haline gelen Karlar Ülkesi, çocuk odalarındaki yerini alıyor. Ayrıca çocuk koruma özellikli Karre Kids priz modelleri, prizlerden kaynaklanabilecek elektrik çarpmalarına karşı da güvenlik sağlıyor. Karre Kids elektrik anahtarları ile de miniklerin odası bambaşka bir atmosfere bürünüyor.


Çoşkunun sınırlarını zorlayacaklar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Akmerkez, Akbatı, Akasya Alışveriş Merkezleri ve Kidzania’da çok özel etkinliklerle kutlanacak. Akmerkez'de çocuklar, bugün Eyüboğlu Orkestrası’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında vereceği konser ile doyasıya eğlenecek. Akbatı'da ise 12.00-18.00 saatleri arasında minik misafirler Şirinler’in macerasını deneyimleyecek. Etkinlik, Akbatı zemin kat havuz önünde gerçekleşecek. Vedat Zar Mim Akademisi ekibinin Akasya’da gerçekleştireceği etkinlik sabah saat 10.00’da başlayıp gün boyu devam edecek. Kidzania'da ise Türkiye’nin en genç sualtı fotoğrafçısı 10 yaşındaki Ömer Ege Taymaz ile Taymaz’ın dalgıç ve sualtı fotoğrafçısı olan babası Dr. Tolga Taymaz’ın keyifli söyleşisine ev sahipliği yapacak.


Çocuklar gönlünce eğlensin

WEPUBLIC, Nisan ayı boyunca düzenlediği aktivitelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna ortak oluyor. 5-8 yaş grubu çocuklar bugün saat 14.00’te İstanbul Drama Sanat Akademisi’nin WEPUBLIC’te düzenlediği Hayal Fabrikası Atölyesi ile eğlence dolu dakikalar geçirecek. 5-12 yaş grubu çocukları ise saat 15.00’te Dansfabrika’nın eğitmenleri ile birlikteWEPUBLIC kadın giyim katında düzenlenecek dans atölyesinde Hip-Hop dansının inceliklerini öğrenecek ve keyifli dakikalar geçirecek. Ayrıca İstanbul Oyuncak Müzesi'nin en özel oyuncakları, 30 Nisan Pazar gününe kadar WEPUBLIC’de çocuklar ve çocukluğunu özleyenlerle buluşacak.


Şık ve eğlenceli tasarımlar
Atasay Kidsy, 23 Nisan’da da tüm çocuklar için birbirinden sevimli ve neşeli hediye alternatifleri sunuyor. Çocuklarına bugün bayram coşkusunu yaşatacak ve ömür boyu saklayabilecekleri çok özel bir hediye vermek isteyen anne ve babalar, Atasay mağazalarındaki birbirinden şık ve eğlenceli tasarımlara özel indirimlerle sahip olacaklar. 30 Nisan tarihine kadar Atasay mağazalarından ya da
www.atasay.com
adresinden yapılan tüm çocuk ürünleri alışverişlerinde yüzde 23 indirim fırsatını siz de kaçırmayın.

Hem sağlıklı hem eğlenceli

English Home’un 23 Nisan “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” için hazırladığı “Miniklerin Renkli Dünyası” teması mağazalardaki yerini aldı. Bebe pançolarından nakışlı penyeye,pamuklu atletlerden bebek badilerine yumuşacık ve özel tasarımlı ürünler “Miniklerin Renkli Dünyası”nda sizleri bekliyor. Siz de hem sağlıklı hem de eğlenceli tema ürünlerini keşfetmek için geç kalmayın.


Geleceğin turizmcileri buraya

Jolly Tur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir sürpriz hazırladı. Çalışanlarını, sürekli eğitmek ve motivasyonunu yüksek tutmak için uğraşan Jolly Tur’un en son etkinliği de çalışanların, çocuklarına sembolik olarak koltuklarını devretmeleri oldu. 22 Nisan’da ebeveynlerinin görevleri için koltuklarına oturan çocuklar büyük bir çoşku ve neşeyle görevlerini yerini getirdi.

#23 Nisan
#Etkinlik
#Sanat
#Gezi
7 yıl önce