|

Ameliyatta karnında pens bıraktılar

İha
00:00 - 20/08/2008 Çarşamba
Güncelleme: 11:09 - 20/08/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Ameliyatta karnında pens bıraktılar
Ameliyatta karnında pens bıraktılar

Konya'da 39 yaşındaki bir kadının karnından 3 yıl önce geçirdiği ameliyat sonrası unutulduğunu iddia ettiği pens ameliyatla çıkarıldı.


Konya'nın Yunak ilçesinde yaşayan 39 yaşındaki 2 çocuk annesi Gülten Yaşar, 2005 yılında karaciğerindeki kisti aldırmak için Meram SSK Hastanesi'nde ameliyat oldu, ancak ağrıları geçmedi. Bunun üzerine defalarca hastaneye giden Yaşar, ilaçlı tedaviye devam ederken, dışkı yoluyla ameliyatta kullanılan pensin bir parçası makatından çıktı. Bunun üzerine Akşehir Devlet Hastanesi'ne giderek röntgen çektiren Yaşar, ameliyatta unutulduğunu iddia ettiği pensi gördü. Yaşar, karnındaki pensi aldırmak için Konya Numune Hastanesi'ne başvurdu. Başarılı bir ameliyatın ardından unutulan makas alındı.



Ameliyattan çıkan Gülten Yaşar, "3 yıl önce ameliyat olmuştum. Orada makas unutmuşlar. 3 yıl boyunca ağrılar çektim, sürekli hastanelere gittim ama sonuç çıkmadı. Son olarak makasın bir parçasını makatımdan çıkınca, karnımda makas olduğunu öğrendik. Röntgen çektirilmesinin ardından herşey ortaya çıktı. Dana önce yaşadığım acıyı tekrar yaşayarak ameliyat oldum, aynı acıları çekiyorum. Sorumluları cezasını çeksin şikayetçiyim" dedi.


16 yıl önce