|

Antalya'da akıl almaza kaza: Araçlara ok gibi saplandı

Antalya'da bir kamyonet ve 8 otomobilin karıştığı trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazaya karışan kamyonetin üzerindeki 5 metrelik demir çubuklar, önünde bulunan 3 otomobile saplandı.

Yeni Şafak
12:29 - 9/08/2017 الأربعاء
Güncelleme: 12:45 - 9/08/2017 الأربعاء
AA
Bir kamyonet ve 8 otomobilin karıştığı zincirleme kazada, 5 metrelik demir çubuklar 3 araca saplandı.
Bir kamyonet ve 8 otomobilin karıştığı zincirleme kazada, 5 metrelik demir çubuklar 3 araca saplandı.

Antalya'da bir kamyonet ve 8 otomobilin karıştığı trafik kazasında, kamyonetteki 5 metrelik demir çubuklar önünde bulunan 3 otomobile saplandı.

Kepez ilçesi Hürriyet Caddesi'ndeki üst geçitte ilerleyen Muhammet B. yönetimindeki 07 MTG 26 plakalı otomobil, öndeki otomobillerin fren yapması üzerine durdu. Bu sırada arkadan gelen 8 araç birbirine çarptı.

Kazada en arkada bulunan Şaban G. yönetimindeki 07 CEP 15 plakalı kamyonetin üzerinde bulunan ve asansör yapımında kullanılacağı öğrenilen 5 metre uzunluğundaki demir çubuklar kamyonetin üzerinden aşarak önünde bulunan Hakan S.'nin kullandığı 15 PS 001, Serhat B. yönetimindeki 07 CLS 64 ile sürücüsü henüz öğrenilemeyen 33 DYT 78 plakalı otomobillere saplandı. Demirlerin diğer ucu ise kamyonetin ön camını kırarak sürücü Şaban G.'nin yaralanmasına neden oldu.

Şaban G., kaza yerine gelen itfaiye ekiplerince çıkartılarak ambulans ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralı Şaban G'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Otomobil sürücüsü Muhammet B., kamyonetteki demirlerin ya iple bağlı olmadığını ya da iyi bağlanmadığını söyledi. Demirlerin bir anda uçarak 3 otomobile saplandığını dile getiren Muhammet B., can kaybı olmadığına şükrettiklerini söyledi.

Otomobil sürücüsü İsmail C. ise Almanya'dan Antalya'ya tatil için geldiğini, oteline giderken kazaya karıştığını ifade etti. Demir çubukların otomobillere saplandığını görünce şaşırdıklarını kaydeden İsmail C., "Burada insanlar ölebilirdi. Önlem alınmadan bu çubuklar taşınmamalı" diye konuştu.

Sürücü Serhat B. ise, otomobilin arkasından saplanan çubuğun ön camdan çıktığını anlatarak, "Yan koltukta Allah'a şükür kimse yoktu. Yan koltuktan geçen bir demiri görünce kazanın büyüklüğünü anladım" dedi.

#Antalya
#Kaza
٪d سنوات قبل