|

Bahçeli'den Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt

MHP lideri Bahçeli, FETÖ'nün siyasi ayağına yönelik operasyonların artmasına yönelik açıklamasını yineledi. 'MHP kendi işiyle uğraşsın' eleştirisine de yanıt veren Bahçeli, "Şahsıma, FETÖ’cülerin isimlerini versinler ne yapacağımı görsünler" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
13:45 - 25/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:32 - 25/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ'nün siyasi ayağına ilişkin yaptığı açıklamaların ardından yaşanan tartışmaları değerlendirdi.

"Anlaşılan odur ki, Sayın Cumhurbaşkanı hiç beklemediğim, arzu ve tahmin etmediğim ölçüde grup konuşmamdaki bu sözlerden rahatsız olmuştur" diyen Bahçeli, "Haklı bir şekilde FETÖ’nün siyasi ayağının üzerine gidilmesi, bu kapsamdakilerin tespit ve teşhirinin yapılmasını istemiş, dilemiştim" ifadelerini kulladı.

Terör örgütünün siyasi ayağının üzerine gidilmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, MHP'ye yönelik eleştirileri de yanıtlayarak, "Kendi içindeki işleriyle uğraşsınlar, onları temizlesinler' deniliyor. Şahsıma, FETÖ’cülerin isimlerini versinler ne yapacağımı görsünler" diye konuştu.



  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları
  • Brüksel'deki NATO zirvesine hareket etmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Siyasette FETÖ temizliğinin yapılmadığını iddia eden bunu ispatlamalı" demişti. Kavurmacı'nın tahliyesinin yargı ile ilgili bir durum olduğunu da vurgulayan Erdoğan, "AK Parti'ye fatura kesmeye kalkmak kimsenin haddine değil" ifadelerini kullanmıştı.
#Devlet Bahçeli
#MHP
#FETÖ
7 yıl önce