|

Beykent Üniversitesi kariyer günleri başlıyor

Beykent Üniversitesi'nin 20. yılına özel düzenlediği Kariyer Günleri, İş Dünyası'nın önde gelen profesyonellerini öğrencileri ile buluşturacak. Etkinlik, öğrencilerin karşısına “Kariyerini Taçlandır” sloganı ile, 21-22 Mart 2017 tarihlerinde Ayazağa-Maslak yerleşkesinde, Doğuş Üniversitesi ve İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu'nun da katılımlarıyla gerçekleşecek.

Yeni Şafak
10:00 - 19/03/2017 Sunday
Güncelleme: 10:30 - 19/03/2017 Sunday
Yeni Şafak
Beykent Üniversitesi kariyer günleri 'Kariyerini Taçlandır' sloganı ile başlıyor.
Beykent Üniversitesi kariyer günleri 'Kariyerini Taçlandır' sloganı ile başlıyor.

Beykent Üniversitesi 20.yılına özel düzenlediği Kariyer Günleri, İş Dünyası'nın önde gelen profesyonellerini öğrencileri ile buluşturuyor.



Kariyer Günleri bu yıl öğrencilerin karşısına “Kariyerini Taçlandır" sloganı ile, 21-22 Mart 2017 tarihleri arasında Ayazağa-Maslak yerleşkesinde, Doğuş Üniversitesi ve İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu'nun da katılımlarıyla gerçekleşecek.



Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, "Üniversitelerin Ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarına kayıtlı, yüksek motivasyon ve donanıma sahip 42 bini aşkın öğrencisiyle ve sayıları her geçen yıl artan başarılı mezunlarımızla üniversite-sektör ilişkisi konusunda önemli artı değer yaratabilecek çalışmaya imza atıyoruz" denildi.



Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanlığının düzenlediği, 2017 Kariyer Günleri bu yıl “Kariyerini Taçlandır" teması ile 21-22 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek etkinlik, İnşaat Sektörü, Grup şirketler, Tekstil Firmaları, Yiyecek ve İçecek İşletmeleri, Lojistik Firmaları, Bilişim Sektörü, Teknoloji Firmaları, Mimarlık, Finans, Bankacılık, Basın-Yayın Organları, Sağlık Sektörü gibi Türkiye'nin önde gelen birçok markasının katılımı ile gerçekleşecek.



Düzenlenecek 2017 Kariyer Günleri ile çok sayıda öğrenci iş yaşamına adım atmadan önce başvuru ve özgeçmişlerini şirketler ve yöneticileri ile paylaşma fırsatını bulacak, öğrencilerden alınan bu başvurular nitelikli ve kaliteli eğitim almış genç iş gücünü, şirketlerin bünyesine kazandırmak amacıyla değerlendirileceği açıklandı.





#Beykent Üniversitesi
#Kariyer günleri
7 years ago