|

Çalışanların sorunları diyalogla çözülür

Cumhurbaşkanı, 1 Mayıs mesajında, çalışma hayatıyla ilgili sorunların diyalog ve uzlaşma yöntemiyle çözülebileceğine inandığını ifade etti.

Yeni Şafak ve
03:00 - 2/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 03:02 - 2/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, işçi ve emekçilerin, dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti. Erdoğan, çalışma hayatıyla ilgili sorunların emekçiler, sendikalar, işverenler ve sivil toplum örgütleri arasında karşılıklı diyalog ve uzlaşma yöntemiyle çözülebileceğine inandığını belirtti.



SORUNLARINIZ ÖNCELİKLİ

Erdoğan, emekleri ve alın terleriyle, ülkenin ilerlemesinde önemli pay sahibi olan işçi ve emekçilerin haklarını ararken gösterecekleri demokratik ve barışçı tavrın, demokrasinin gelişmesi bakımından da büyük önem taşıdığını vurguladı. Çalışanların sorunlarının çözümünün öncelikli olduğunu belirten Erdoğan, şunları kaydetti: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün barış ve kardeşliğin egemen olduğu, provokasyonlardan uzak, bir bayram havasında kutlanması temennisiyle, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum."


#Cumhurbaşkanı
#1 Mayıs
#Recep Tayyip Erdoğan
8 yıl önce