|

Can cana kan kana yürüyeceğiz

Samsun’daki silahlı çatışmada, kentin tanınmış Tekcan ailesinin 2 ferdi Alptuğbey ve Göktuğbey Tekcan ile bir kişi öldü. Göktuğbey’in, sosyal medya hesabından yaptığı “Ağabeyim benim derddaşım, en iyi arkadaşım, gardaşım birlikte can cana, kan kana yürüyeceğiz her yolda” son paylaşımı dikkat çekti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:57 - 24/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Göktuğbey Tekcan (solda), en son ağabeyi Alptuğbey ile çektirdiği bu fotoğrafı paylaşmış.
Göktuğbey Tekcan (solda), en son ağabeyi Alptuğbey ile çektirdiği bu fotoğrafı paylaşmış.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde çıkan silahlı çatışmada kentin ünlü Tekcan ailesinin iki ismi de hayatını taybetti. İddiaya göre olay, önceki akşam saat 20.30 sıralarında Orta Mahalle’ye bağlı Terme Caddesi üzerinde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan iki ayrı aileye mensup gruplar, burada otomobil park etme yeri yüzünden tartıştı.

MERMİLER HAVADA UÇUŞTU

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar silahlarına sarıldı. Mermilerin havada uçuştuğu silahlı çatışmada, Samsun’un tanınmış Tekcan ailesinden Alptuğbey Tekcan ve kardeşi Göktuğbey Tekcan ile Murat Aşar ve Mustafa Semercioğlu yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Alptuğbey Tekcan, Göktuğbey Tekcan ve Murat Aşar yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Diğer yaralının tedavisi ise sürüyor. Göktuğbey Tekcan’ın bir hafta önce sosyal medya hesabından, ağabeyi Alptuğbey Tekcan’la birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, “Ağabeyim benim derddaşım, en iyi arkadaşım, gardaşım birlikte can cana, kan kana yürüyeceğiz her yolda. Rabbim birliğimizi bozmasın gücüm, kudretim ağabeyim” yazdığı görüldü. Olayla ilgili O.T, M.S, İ.Ö, K.Ö. gözaltına alınırken, şüphelilerden T.T’nin arandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#samsun
#Göktuğbey Tekcan
#Alptuğbey Tekcan
7 yıl önce