|

Çöp toplayan taksi

Kastamonu Belediyesi tarafından dar sokaklarda daha pratik ve daha temiz bir şekilde çöplerin toplanması için alınan Çöp Taksi aracı hizmete girdi.

Yeni Şafak
18:04 - 4/09/2015 Friday
Güncelleme: 15:06 - 4/09/2015 Friday
IHA

Temiz bir Kastamonu için dar sokaklarımızda bulunan çöplerin daha pratik ve sağlıklı bir şekilde toplanması için belediye olarak damperli 1 adet “Çöp Taksi” aracını hizmete sunduklarını belirten Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, şunları kaydetti: “Kastamonu'muza yeni bir hizmet daha getirmiş bulunuyoruz. Bilindiği gibi kentimizde eski dar sokaklar bulunuyor ekiplerimiz tarafından mahallerimizde temizlik konusunda sıkıntılar yaşanıyordu, belediye olarak dar sokaklarımızın daha pratik ve temiz bir şekilde çöplerinin toplanması için 1 adet ''Çöp Taksi'' aracımızı halkımızın hizmetine sunduk, bu amaçla Temiz bir Kastamonu için mahallelerimiz bundan sonra temiz hale gelecektir”





Belediye Başkanı Tahsin Babaş, şunları söyledi: “Kastamonu kültür ve turizm şehri, onun için şehrimizin her noktası tertemiz olması lazım. Vatandaşlarımızdan, çöplerini belirtilen gün ve saatlerde çıkarmalarını rica ediyoruz. Bizler de çöpleri zamanında alıyoruz. Şehrimiz çok temiz şehir haline geldi. Birlikte daha da güzel bir şehri ortaya çıkarabiliriz. Çöp taksi de bu doğrultuda hizmet verecek. Hızlı şekilde çöpleri toplayıp büyük çöp arabalarına aktarma yapacak. Böylece zaman kaybı olmaksızın gün boyu kendi bölgesinde hizmet verecek”


#taksi
#ulaşım
#çöp
9 years ago