|

Erhan Çelik'ten yazılı açıklama: Devamı gelecek

TRT 1 Ana Haber spikeri Çelik TRT'ye veda etti. Çelik yazılı açıklama yaparak, " Bir süre önce gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu ve iyi bir alışkanlığı var demiştim" diyerek sitem etti.

Yeni Şafak
21:04 - 6/10/2017 Cuma
Güncelleme: 21:22 - 6/10/2017 Cuma
Yeni Şafak
Erhan Çelik
Erhan Çelik

TRT 1 Ana Haber spikeri Erhan Çelik TRT'den ayrıldı.

Erhan Çelik kişisel Twitter hesabından yazılı açıklama yaparak, "Bir süre önce gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu ve iyi bir alışkanlığı var demiştim" diyerek sitem etti.

Çelik'in açıklaması şu şekilde:

"Efendiliğimi, 3 erkek çocuğu masum bir kandın ve küçük bir kız çocuğunu da koruyabilmek için söyleyip sonra aylarca susmakta ne kadar haklı olduğumu herkes delilleri ile gördü. Bu ahlaksızlıkları yapanlar ise bir taraftan kaçıp, saklanırken, diğer taraftan beni ve bulunduğum saygın kurumu yıpratmaktan geri durmadı. Buna bir son vermek adına attığım ve atacağım adımların devamı gelecek. Artık konuşma engelim yok. İlgili kişilerle yargı önünde hesaplaşırken bugüne kadar çıkanların dışında tüm görüntü ve belge ve delilleri yargı ile paylaşacağım. Gayrı ahlaki bu durumun taraflarıyla artık yargı önünde hesaplaşacağız."



Erhan Çelik Kimdir?

2 Eylül 1972 tarihinde Ankara Polatlıda dünyaya gelen Erhan Çelik, Ortaokul ve liseyi Polatlıda tamamlar. Üniversite eğitimini işletme bölümü okuyarak tamamlayan sanatçının mesleği haber spikerliğidir. 44 yaşında olan spiker’in İlknur Türker ile olan evliliğinden Kayra çelik isminde bir oğlu vardır. 2013 yılında İlknur Türker’den boşanır ve bir yıl sonra ünlü sanatçı Gülben Ergen ile nikâh masasına oturur. Erhan Çelik bu evliliği de uzun süre yürütemez ve 6 Aralık 2016 tarihinde ikili boşanır. Kariyerine 90’lı yıllarda açılan Ankara Polatlı kanalında başlar. Polatlı televizyonunda ana haber sunan spiker, 1996 yılında TGRT Ankara haber bürosuna geçerek burada gece muhabirliği yapar.

Reha Muhtar’ın spikerlik kariyerinde zirvede olduğu dönemde onun ekibine alınır ve artık SHOW TV Ankara Haber bürosunda çalışmaktadır. Yaptığı bir haber yanlış yazılınca Reha Muhtar tarafından işinden edilir. Bu arada askerliğini aradan çıkaran Erhan Çelik 2000 yılında Kanal 7 televizyonunda çalışmaya başlar. Bu kanalda 7 yıl boyunca ‘’ Bu kadar Olur’’ isimli reality show, ‘’İskele Sancak’’ ve ana haber bültenlerini sunmuştur. 2013 yılında Habertürk kanalına geçen Erhan Çelik 2014 yılında kanalın Genel yayın yönetmenliği görevine getirilmiştir. Bu görevi yürütürken aynı zamanda Show TV haberin sorumluluğunu alan Spiker Erhan Çelik her iki görevini de 2015 itibariyle bırakmıştır. 27 Temmuz 2016 itibariyle TRT 1 kanalının ana haberlerini sunan Erhan Çelik 6 Ekim 2017 tarihinde TRT'den ayrıldığını açıkladı.

#Erhan Çelik
#TRT
6 yıl önce