|

FETÖ'nün suikast timi ayrı ayrı getirildi

Yargılaması süren FETÖ'nün suikast timi için yeni gelişme yaşandı. Güçlük çıkartan Harun Gülmez, Şükrü Seymen ve Gökhan Şahin Sönmezateş gibi darbeciler, ayrı cezaevi minibüslerinde getirildi. Ayrıca davaya bakan hakim ve savcılar, HSK kararına göre sadece suikast davasını takip edecek.

Yeni Şafak
10:29 - 19/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:40 - 19/07/2017 Çarşamba
Darbeci askerler, özel hazırlanmış cezaevi minibüslerinde getirildi.
Darbeci askerler, özel hazırlanmış cezaevi minibüslerinde getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen 1'i firari 37 darbeci askerin aralarında bulunduğu 44'ü tutuklu 47 kişinin Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi.

Bugün yapılacak duruşmada mahkeme heyetinin, sanıklar ile avukatlarının savunma ve taleplerini almaya devam edecekleri öğrenildi.

  • Öte yandan Muğla 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde Cumhurbaşkanı'na suikast girişimi davasında davaya bakan hakim ve savcılar HSK kararına göre sadece suikast davasına bakacak.
Cezaevi minibüslerinde getirildi

Bu arada önceki duruşmalarda bazı darbeci askerler cezaevi ring aracından inmek istemeyip güçlük çıkarttı. Bu durumu göz önünde bulunduran jandarma ekipleri, Harun Gülmez, Şükrü Seymen ve Gökhan Şahin Sönmezateş gibi darbeci askerleri, cezaevi minibüslerinde getirildi.

  • Dünkü duruşmada Mahkeme Başkanı Emirşah Baştoğ sanıkları sık sık uyarmış, zaman zamanda sarf ettikleri sözlerden dolayı sert uyarılarda bulunmuştu.



#FETÖ
#15 Temmuz
#Suikast timi
7 yıl önce