|

Flaş bellekler cevşenden çıktı

FETÖ soruşturmalarına giren ByLock yazışmalarına göre, örgüt üyelerinin gizli bilgileri tuttukları flaş bellekleri cevşen içinde sakladıkları belirlendi.

Yeni Şafak
04:00 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:19 - 18/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Flaş bellekler cevşenden çıktı
​Flaş bellekler cevşenden çıktı

Deşifre olan bir başka ByLock yazışmalarıyla, örgüt üyelerinin gizli bilgileri tuttukları flaş bellekleri cevşen içinde sakladıkları ortaya çıktı.

“Uyarı” başlığıyla ByLock’tan paylaşılan bir mesajda, FETÖ operasyonlarının artması üzerine ByLock üzerinden üyelere deşifre olmamaları için “Önemli listelerin cevşenlerin içinde flaş bellekte saklandıkları şeklinde bilgiler elde etmişler. Ev aramalarında cevşenlerin içine muhakkak bakıyorlarmış.

Boyunlara takılanda dahil. Genel bir uyarı yapılmasında fayda var” şeklinde uyarı yapıldığı görülüyor. FETÖ üyelerinin okuyacağı kitap listesinin bile ByLock’tan gönderildiği anlaşıldı. Söz konusu mesajda, Fetullah Gülen’e ait olan “Asrın Getirdiği Tereddütler 1, Kalbin Zümrüt Telepeleri 1, İrşad Ekseni ve Çekirdekten Çınara” isimli kitapların da aralarırında bulunduğu 9 kitabın okunması talimatı veriliyor.

Aynı mesajda, “Diri kalmamız adına, samimiyetimizi korumamız adına bunlar önemli. Ayrıca büyüğümüz ‘bana dualarınızla yardımcı olun’ diyor” ifadeleri kullanıyor.


#15 Temmuz
#FETÖ
#ByLock
7 yıl önce