|

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Murat Kurum'a destek: Kendisi İstanbul için bir şans

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum Galatasaray'ı ziyaret etti. Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek ile kameralar karşısına geçen Kurum, "Ülkemizi gururlandıran takımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. Dursun Özbek ise "Sayın bakanımın İstanbul'a bakış açısını çok iyi biliyorum. Kendisiyle defalarca bunları konuşma fırsatımız oldu. Şahsi kanaatim, sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğu, faaliyetlerini özellikle İstanbul'un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim." dedi.

14:53 - 17/01/2024 Çarşamba
Güncelleme: 15:39 - 17/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Murat Kurum - Dursun Özbek
Murat Kurum - Dursun Özbek

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da seçim çalışmalarına devam ediyor.


Tüpraş Stadı'nda, Beşiktaş Spor Kulübü yöneticileriyle bir araya gelen Kurum, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ile birlikte açıklamalarda bulundu.





Galatasaray'a ziyaret


Beşiktaş Kulübü'nden sonra sarı kırmızılı kulübe giden Murat Kurum'u, Galatasaray Başkanı
Dursun Özbek
ağırladı.

Düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Dursun Özbek, Murat Kurum'un sarı kırmızılı camia ile ilişkisinin 7-8 sene öncesine dayandığını ve 6 Şubat deprem felaketinde yakın bir iş birliği yapıklarını dile getirdi.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat - Murat Kurum

Kurum hakkında "İstanbul için şans" ifadelerini kullanan Özbek şöyle konuştu;

"Sayın bakan, daha önceki icraatleri çerçevesinde gerek Galatasaray, diğer kulüplerle devamlı ilişkide olan, önemli, Türkiye'ye hizmet eden kişiliği var. Dolayısıyla sayın bakanla bizim Galatasaray olarak buluşmamız bundan 7-8 sene evveline kadar gidiyor. Özellikle kendisinin 6 Şubat'taki deprem felaketinde çok yakın iş birliğimiz oldu."



"Hizmetimizin öncülüğünü yaptı"


"Depremin 1. gününden itibaren bölgedeydik, sayın bakanım da oradaydı. Galatasaray'ın yapması gerekenleri her gün kendisiyle istişare ettik. Orada verdiğimiz hizmetin öncülüğünü kendisi yaptı. Konteyner kent yaptık. Şu anda yaşam orada devam ediyor. Bölgeden verilen göç sebebiyle kalıcı konutun önemini söyledi, biz de 300 konutun yapmını üstleneceğimizi söyledik ve protokol yaptık."



"İstanbul için bir şans"


"Sayın bakanımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Sayın bakanımın İstanbul'a bakış açısını çok iyi biliyorum. Kendisiyle defalarca bunları konuşma fırsatımız oldu. Şahsi kanaatim, sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğunu, faaliyetlerini özellikle İstanbul'un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim.

Bu konuyla ilgili olarak, 31 Mart seçim gününün Türkiye için, İstanbul için hayırlı olmasını diliyorum. Sayın bakanıma da başarılar diliyorum."





#Dursun Özbek
#Galatasaray
#Murat Kurum
3 ay önce