|

İstanbul'a kar ne zaman yağacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası Trakya'dan giriş yaptı. Güneydoğu'da da 6 ilde bine yakın köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı. Peki kar yağışı İstanbul'a ne zaman gelecek?

Yeni Şafak
10:00 - 23/11/2017 четверг
Güncelleme: 10:18 - 23/11/2017 четверг
Diğer
Kırklareli’nden yurda giriş yapan kar İstanbul'a ne zaman gelecek?
Kırklareli’nden yurda giriş yapan kar İstanbul'a ne zaman gelecek?


Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu Bölgesi ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyı kesimi, Marmara’nın kuzeydoğusu ile Siirt çevrelerinde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İstanbul'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu olacak, sabah saatlerinde hafif yağmur geçişleri görülebilir. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, yurdun genelinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor

İlerleyen saatlerden yağışın İstanbul'u terk etmesi, güneşin bulutların arasından tekrardan kendini göstermesi bekleniyor. Hafifleyen rüzgar ve güneşin ısıtıcı etkisi ile sıcaklıkların gün içerisinde 15 derecelere kadar yükseleceği tahmin ediliyor.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu Bölgesi ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyı kesimi, Marmara'nın kuzeydoğusu ile Siirt çevrelerinde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.


Hava sıcaklığının 8-9 derecelere kadar düştüğü İstanbul'da şuanda hava çok bulutlu. İstanbul'un gün gün hava durumu şöyle:

İstanbul 23 Kasım 2017 Perşembe günü çok bulutlu, sıcaklık 15 derece

İstanbul 24 Kasım 2017 Cuma günü çok bulutlu, sıcaklık 15 derece

İstanbul 25 Kasım 2017 Cumartesi günü çok bulutlu, sıcaklık 15 derece

#İstanbul
#hava durumu
6 лет назад