|

İşte Yavuz Yılmaz'ın korumalarının verdiği ilk ifade

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz'daki evinde ölü bulunmasının ardından, Yılmaz'ın korumaları polise konuştu. İşte Yavuz Yılmaz kimdir ve Yavuz Yılmaz'ın korumalarının polise verdiği ilk ifade...

Yeni Şafak ve
11:55 - 16/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:00 - 16/12/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Mesut Yılmaz ve oğlu Yavuz Yılmaz.
Mesut Yılmaz ve oğlu Yavuz Yılmaz.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın verdiği bilgilere göre, Yılmaz evde şakağından vurulmuş halde bulundu.

Korumalar, dün akşam saatlerinde Yılmaz'ı eve bıraktıklarını sabah saatlerinde de dışarı çıkmak için tekrar eve geldiklerini söylerken, "Kapıyı çalmamıza rağmen açmadı. Bunun üzerine kendisine telefonla ulaşmaya çalıştık. Ancak telefonu da açmayınca şüphelenip çilingir çağırdık. Çilingir kapıyı açtığında kendisini şakağından vurulmuş halde bulduk. Silah başucundaydı" dediler.


Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Eve girip girmediğinin belirlenmesi için kamera kayıtları inceleniyor.

GEÇEN SENE ÜNİVERSİTE KURMUŞLARDI

Yavuz Yılmaz annesi Berna Yılmaz ile geçtiğimiz sene özel bir üniversite kurmuştu. Yılmaz, bu üniversitenin de genel sekreteri olmuştu.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz'ın oğlu olan Yavuz Yılmaz, 1979 yılında doğdu. Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamadı.


#Yavuz Yılmaz
#Mesut Yılmaz
#Koruma
#Ölüm
#Berna Yılmaz
6 yıl önce