|

Kalaşnikofla taradılar

Adana’da iki grup arasında trafikte çıkan kavga kanlı bitti. Kalaşnikofların konuştuğu silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 23:34 - 24/04/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Kalaşnikofla taradılar​
Kalaşnikofla taradılar​

Adana’da bir grubun kalaşnikoflarla taranması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Merkez Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi’nde dün iki grup arasında trafik yüzünden tartışma çıktı. Vatandaşların araya girmesiyle tartışma büyümeden önlenirken, taraflar ayrıldı. Ancak, bir süre sonra yanına arkadaşlarını alan Harun K. (27) ve Murat K. (36), iki ayrı otomobille tekrar olay yerine geri döndü. Araçtan inen bu kişiler, kavga ettikleri gruba kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabancayla ateş etti. Ortalık kan gölüne dönerken, saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı. Korkunç manzarayı görenler hemen yardım istedi.


ARAÇLAR HURDAYA DÖNDÜ

112 Acil servis ekiplerince hastanelere kaldırılan yaralılardan Halil Onmaz ve Yavuz Öztürk yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Behzat A’nın hayati tehlikesinin bulunduğu, ismi öğrenilemeyen diğer yaralının ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Şüphelilerden Harun K. (27) ve Murat K. (36) polis tarafından yakalandı. Şahısların kullandığı Kalaşnikof ve pompalı tüfek Seyhan Nehri kıyısında bulundu. Bu arada, mahallede toplanan ölenlerin yakınları, saldırganların olay yerine geldiği 2 otomobili taş ve sopalarla hurdaya çevirdi. Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

#Adana
#Silahlı kavga
7 yıl önce