|

Karagül’ün acı günü

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’ün ağabeyi Ekrem Karagül (60) dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Karagül’ün cenazesi bugün Trabzon’un Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Yeni Şafak ailesi olarak merhum Ekrem Karagül’e rahmet, Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Karagül ve ailesine sabır diliyoruz.

Yeni Şafak ve
08:00 - 18/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:25 - 18/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül
Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’ün ağabeyi Ekrem Karagül, dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 60 yaşındaki Karagül’ün cenazesi, Trabzon’un Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Camii’nde bugün kılınacak öğlen namazını müteakip, aile kabristanlığına defnedilecek.

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’ün ağabeyi Ekrem Karagül, dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında vefat etti. Ağabey Karagül’ün cenazesi, Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Sinlice Köyü Camii’nde bugün kılınacak öğle namazını müteakip aile kabristanlığına defnedilecek.

7 KARDEŞTEN BİRİ

Sinlice köyünde yaşayan evli ve 4 çocuk babası Ekrem Karagül’ün dün sabah evinde kalp krizi geçirdiği ve ambulans ile gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Fatma ve Hüseyin Karagül’ün

7 çocuğundan biri olan Ekrem Karagül, Şalpazarı’na bağlı Sinlice Köyü’nde yaşıyordu. Yeni Şafak ailesi olarak merhum Ekrem Karagül’e rahmet, Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Karagül ve ailesine sabır diliyoruz.

MEKANI
CENNET OLSUN

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Karagül'ün vefatı üzerine yayınladığı mesajda "Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı İbrahim Karagül’ün Hakk’a kavuşan ağabeyi Ekrem Karagül’e Allah’tan rahmet; İbrahim Karagül’e ve kederli ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı cennet olsun... " dedi.







#Ekrem Karagül
#İbrahim Karagül
#Bekir Bozdağ
6 yıl önce