|

Manisa'da görülen dev yılan şoke etti

Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki zabıta ekipleri, yol kenarındaki su birikintisi içinde uzunluğuyla dikkati çeken yılanın fotoğrafını çekti. Uzunluğu 4 metre olarak tahmin edilen yılanın fotoğrafını çeken zabıta görevlisi, hayatında ilk kez bu kadar uzun bir yılan gördüğünü söyledi.

Yeni Şafak
17:34 - 17/01/2017 Salı
Güncelleme: 18:03 - 17/01/2017 Salı
AA
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde görüntülenen yılanın boyunun 4 metre civarında olduğu tahmin ediliyor.
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde görüntülenen yılanın boyunun 4 metre civarında olduğu tahmin ediliyor.

Manisa'da zabıta memurlarının fotoğrafını çektiği yılan, uzunluğuyla dikkati çekti.



Saruhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli zabıta memurları, Büyükbelen Mahallesi'ndeki görevin ardından ilçeye dönerken Eski Bağlar mevkisinde, yağmur nedeniyle suyla kaplanan yol kenarında bir yılan olduğunu fark etti.



Yılanın ender görülen uzunlukta olması nedeniyle araçtan inerek fotoğrafını çeken zabıtalardan Halil İbrahim Yaşar, hayatında ilk kez bu kadar uzun bir yılan gördüğünü söyledi.




Yaşar, "Yolun üzerinde biriken su nedeniyle yavaşlamıştık. Yolun karşısına geçmeye çalışan yılanı görünce çok şaşırdık. Suyu geçtikten sonra araçtan inerek yılanın fotoğraflarını cep telefonlarımızla çektik. Bu mevsimde yılan görmek bizleri çok şaşırttı. Yılanın suyun içinde görebildiğimiz kısmı en az 2,5-3 metre kadardı. Toplamda 4 metreye yakın olduğunu tahmin ediyoruz." diye konuştu.






#Manisa
#Yılan
#Zabıta
7 yıl önce