|

Muğla’da ceset bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde, Milas-Yatağan karayolunda erkek cesedi bulundu. Trafik kazası ihtimali üzerinde duran ekipler çevrede yaptıkları araştırmada, bir kamyon ya da kamyonete ait olduğu ileri sürülen bazı parçalar buldu.

Yeni Şafak
08:30 - 30/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 05:53 - 30/03/2015 Pazartesi
AA

Milas-Yatağan karayolunun 25. kilometresinde hareketsiz yatan biri olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Ekipler, cesedin Mustafa Ali Yılmaz'a (68) ait olduğunu tespit etti.



Güvenlik güçleri, trafik kazası şüphesi üzerine çevrede araştırma yaptı. Araştırmada, bir kamyon ya da kamyonete ait olduğu ileri sürülen bazı parçalar bulundu.



Olay yerinden geçen Muğla Valisi Amir Çiçek de ekiplerden bilgi alarak Yılmaz'ın olay yerine gelen yakınlarına başsağlığı diledi.



Çiçek, çarptıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı düşünülen şüphelinin kısa sürede bulunması için güvenlik güçlerine talimat verdi.



Savcı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Yılmaz'ın cesedi, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

#Milas
#Muğla
#ceset
#trafik kazası
9 yıl önce