|

Muhalefeti FETÖ örgütlüyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, “Bölücü terör örgütünün siyasi kanadına kol kanat gerenlerin ve FETÖ ile dayanışma içine girenlerin kirli işbirliği ortaya serilince yolları aşındırma eylemleri başlatılmıştır. FETÖ ve PKK muhalefeti örgütlemektedir” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/06/2017 Cuma
Güncelleme: 02:15 - 23/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın
MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, muhaliflerin tüzük kurultayının iptal edilmesi ve CHP’nin yürüyüşünü değerlendirdi.

Yalçın, “MHP’ye ve onun liderine duydukları nefret ve kini; intikam alarak, zarar vererek yatıştırmaya çalışan birtakım hasta tipler, FETÖ’nün zımni destekçileri hâline gelmişlerdir. Gün gibi açıktır ki Sayın Devlet Bahçeli, MHP’nin kayyumlar ve korsan kurultaylar marifetiyle FETÖ tarafından ele geçirilmesini engellemiştir” dedi. Yalçın, şöyle konuştu:

GÖZLERİ PARTİ TABANINDA

“Belli ki FETÖ, MHP’de aradığını bulamayınca gözünü partimizin tabanına dikmiştir. Bu ihanet şebekesi, şimdi de sözde muhalifleri kullanarak partileşme ve milliyetçi-muhafazakâr oyları sözde ‘hizmet’ çatısı altında toplama hesapları yapmaktadır. Milliyetçi-muhafazakâr seçmen, adalet ve hukuk gibi kavramlar üzerinden avlanmaya çalışılmaktadır.

KİRLİ İŞBİRLİĞİ ORTAYA SERİLDİ

Bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi kanadına kol kanat gerenlerin ve FETÖ ile dayanışma içine girenlerin kirli işbirliği ortaya serilince yolları aşındırma eylemleri başlatılmıştır. 15 Temmuz kalkışmasında verilen şehitler ve sonrasındaki Yenikapı ruhu bile bunların mülevves ruhlarını arıtamamıştır. ‘Ülkede adalet yok’ çığlıkları bu yüzdendir.

BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACIDIR

Yargı kimin aleyhinde karar verirse o, adaletsizlikten söz etmektedir. Yargı kimin lehinde karar verirse o, adaletin tecellisinden dem vurmaktadır. Bu müstemleke tipi Türk aydınının en büyük açmazı, en yaman tenakuzlarından biridir. FETÖ ve PKK; şimdi bu açmazı, bu tenakuzu kullanarak muhalefeti örgütlemektedir. Muhalefetteki parti ve gruplar bu amaçla yönlendirilmekte, birbirine destek açıklamaları yapmaları sağlanmaktadır. Bozacının şahidi, şıracıdır.

MAĞDURİYET EDEBİYATI

Bunun arkasından, mağduriyet edebiyatı ve sahte kahramanlık öyküleriyle süslenmiş siyaset mühendisliği gelecektir. Nitekim medyadaki bildik MHP muarızları, yaratmaya çalıştıkları sahte kahramanlara gelinlik giydirmek, izdivaç töreni düzenlemek için çaba göstermektedir. Bunları, Pensilvanya atlarına bindirip bizim için malum, kendileri için meçhul bir istikbale gelin etmek için hazırlıklar şimdiden başlamıştır.”

#FETÖ
#PKK
#CHP
#15 Temmuz
7 yıl önce