|

Mustafa Varank'tan Erdoğan'ın görüntülerini hedef alan Hüseyin Baş'a sert cevap: Komik olan siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapmak

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın paylaştığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüler, büyük beğeni alırken Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı ise rahatsız etti. Twitter hesabından videoya ilişkin paylaşımda bulunan Baş, "Basketbol oynadığı videoları yayıp bizim liderimiz hala çok genç pazarlaması yapmak aslında liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor." dedi. Varank, Baş'ın bu paylaşımına "Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek..." sözleriyle cevap verdi.

10:25 - 1/07/2023 Cumartesi
Güncelleme: 14:35 - 1/07/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüleri hedef alan Hüseyin Baş'a sert sözlerle cevap verdi.
Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüleri hedef alan Hüseyin Baş'a sert sözlerle cevap verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basketbol oynadığı anları paylaştı. Varank'ın paylaştığı görüntüler büyük beğeni alırken video, sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

Hüseyin Baş Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntülerden rahatsız oldu

Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüler Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı ise rahatsız etti. Twitter hesabından videoya ilişkin paylaşımda bulunan Baş, şunları söyledi:

"Basketbol oynadığı videoları yayıp bizim liderimiz hala çok genç pazarlaması yapmak aslında liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor."

Varank'tan cevap geldi

Baş'ın bu sözlerine Varank'tan cevap geldi. Yeni bir paylaşımda bulunan Varank, Hüsryin Baş'a şu sözlerle cevap verdi:

"Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek..."



#Mustafa Varank
#Hüseyin Baş
#Bağımsız Türkiye Partisi
10 ay önce