|

Özgür Özel cenazeden kovuldu: CHP'li Bulut şehit yakınlarına hakaret edip iktidarı hedef aldı

Terör destekçisi HDP ile iş tutan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Manisa'da katıldığı şehit cenazesinde vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. "Özgür dışarı" sloganlarıyla yuhalanan Özer, cenaze törenini terk etti. Bu gelişme sonrası ise CHP, kendini aklamak adına iktidarı hedef aldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, "kendini bilmezler" diye nitelendirdiği cenazeye katılan vatandaşlara hakaret ederek olay üstünden algı operasyonuna girişti.

22:18 - 24/12/2023 Sunday
Güncelleme: 22:36 - 24/12/2023 Sunday
Yeni Şafak
CHP Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut.
CHP Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışma sonucu altı askerimiz şehit oldu.

Kahraman şehitlerimizden Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak, memleketi Manisa'da düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

Cenaze törenine terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin ittifak ortağı CHP'nin Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı.

Ancak törene katılan Özel'e vatandaşlar tepki gösterdi.

Cenazeye katılanlar tarafından hem cami girişinde hem de cami çıkışında yuhalanan Özel'e yönelik vatandaşlar "Özgür dışarı" sloganları attı.

Vatandaşların yoğun tepkisi sonrası Özgür Özel, cenaze törenini polis eşliğinde terk etti.

Özgür Özel şehit cenazesinden kovuldu CHP iktidarı hedef aldı

Terör destekçisi HDP ile iş tutan Özel'in tepkiyle karşılandığı cenaze töreni sonrası ise CHP kanadı kendini aklama ve algı operasyonuna girişti.

CHP Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, sosyal medya platformu X hesabından paylaşımda bulunarak iktidarı hedef aldı.

Cenazeye katılanlara "kendini bilmezler" nitelendirmesiyle hakarette bulunan Bulut, "Habur Sınır Kapısı’nda terör örgütünü davulla zurnayla karşılarken neredeydiler?" sözleriyle de bir dönem terörü bitirmek için uygulanan 'çözüm sürecini' çarpıttı.

İttifak ortakları HDP'nin geçmiş dönemdeki uzantısı BDP'nin desteklediği 'hendek olaylarını' işaret ederek CHP'nin çanak tuttuğunu unutan Bulut, iktidarı hedef alarak algı operasyonunu sürdürdü.

Vatandaşlardan Bulut'a tepki

Bulut'un söz konusu CHP'yi aklama girişimine ise sosyal medyada vatandaşlar tepki gösterdi.

Şehit yakınlarına hakaret edilemeyeceğini belirten sosyal medya kullanıcıları, "O kendini bilmez dediğin halk sizin gerçek yüzünüzü görüyor bu sebeple sittin sene iktidar olamiyacaksiniz.", "Eksik kalmış, Tandoğan gibi “ulan öküz Anadolulu” diye devam etmeniz gerekiyordu. CHP bu halka düşman bir örgüttür." sözleriyle Bulut'un algı operasyonuna karşı tepkisini dile getirdi.



#Şehit Cenazesi
#Özgür Özel
#Tepki
#Burhanettin Bulut
#Hakaret
4 months ago