|

Sinan Oğan'dan muhalefete göndermeli 'seçim' paylaşımı: Plana sadık kalan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turundan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle çıkması sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Erdoğan'ı tebrik eden Oğan, "Bu sonuçların ülkemize, milletimize ve Türk dünyasına hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. "Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir. " ifadelerini kullanan Oğan, " Plana sadık kalan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

21:04 - 28/05/2023 الأحد
Güncelleme: 22:50 - 28/05/2023 الأحد
Yeni Şafak
Sinan Oğan - Cumhurbaşkanı Erdoğan
Sinan Oğan - Cumhurbaşkanı Erdoğan

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına giderek cumhurbaşkanını ve milletvekili seçimleri için oy kullandı. Cumhur İttifakı, Meclis çoğunluğunu elde ederken Recep Tayyip Erdoğan, en yakın rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na yaklaşık yüzde 4,5 fark atmasına rağmen yüzde 50+1 oy şartını yerine getiremediği için seçimler ikinci tura kaldı. Vatandaşlar bugün bir kez daha sandık başına gitti. Resmi olmayan ve sandıkların yüzde 97,5'inin açıldığı sonuçlara göre; Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na 2 milyon 250 binden fazla oy farkı atarak yeniden cumhurbaşkanı oldu.

Sinan Oğan'dan muhalefete göndermeli seçim paylaşımı: Plana sadık kalan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turundan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle çıkması sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
"Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir.
" ifadelerini kullanan Oğan,
"Plana sadık kalan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum"
dedi.
Oğan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanmıştır. Bu sonuca göre ilk turda bizden desteğini esirgemeyen seçmenimiz ikinci turda da önemli ölçüde desteğini devam ettirmiş ve Türkiye’nin istikrarı yönünde oyunu kullanmıştır. Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir.

Buradan PLANA SADIK KALan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Artık yeni bir dönem başlıyor, Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur."

Oğan: Bu sonuçların ülkemize, milletimize ve Türk dünyasına hayırlara vesile olmasını diliyorum

Oğan, Erdoğan'ı tebrik ettiği bir başka paylaşımda ise, "Yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Bu sonuçların ülkemize, milletimize ve Türk dünyasına hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Yedili Masa'nın hedefi haline gelmişti

Seçimin ilk turu sonrasında Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini açıklayan Oğan, muhalefet tarafından 'vatan haini' olmakla itham edilmiş ve birçok karalama kampanyasına maruz kalmıştı.


#Sinan Oğan
#Recep Tayyip Erdoğan
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Seçim
1 عام قبل