|

Sinirlenince Erzincan'dan taksiyle döndü

Nurseli İdiz, turne için gittiği Erzincan'da sinirlenerek aniden İstanbul'a dönmeye karar verdi. Uçak veya otobüs kullanmayı tercih etmeyen İdiz, Erzincan'dan İstanbul'a taksi ile döndü. Lüks yolculuğu için 3 bin lira ödeyen İdiz, yorgun olan taksici için kızına biber dolması yaptırdığını anlattı.

Yeni Şafak
11:47 - 30/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:42 - 30/11/2016 Çarşamba
IHA

Nurseli İdiz, kızı Elif İdiz ile birlikte konuk olduğu bir televizyon programında ilginç açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, program sırasında, taksiyle yaptığı şehir dışı yolculukları anlatarak, hocasına kızdığını ve Erzincan'dan İstanbul'a taksiyle döndüğünü söyledi. "Can hocaya kızdım. Erzincan turnesinden İstanbul'a (yaklaşık 1050 km) taksiyle geri döndüm" diyen İdiz'in bu ilginç anısını kızı Elif İdiz de paylaştı.



Elif İdiz olayın yaşandığı günü annesinin taklidini yaparak anlattı. Elif İdiz, annesinin kendisini taksiden arayıp "İyi geceler Elif'ciğim. Yaklaşık 12 saate oradayım. Biber dolması pişir. Taksici beyefendi de yorgun olur, adamcağıza yemek yedirip Erzincan'a öyle geri göndeririz. Bu arada kapıya da 3 bin lira indir" dediğini söyledi.






#Nurseli İdiz
#Elif İdiz
#Armağan Çağlayan
7 yıl önce