|

"Siyasi istikrarsızlığın zararı dar gelirliye"

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "Siyasi istikrarsızlığın zararı en çok dar gelirliye, memura, işçiye, emekliye olur. Kısacası vatandaşın tamamına olur" dedi.

Yeni Şafak
19:13 - 8/10/2015 Perşembe
Güncelleme: 19:17 - 8/10/2015 Perşembe
AA

Topçu, Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmet binasının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, içeriden ve dışarıdan desteklenen bir proje neticesinde sandıktan siyasi istikrarsızlık çıktığını söyledi. Siyasi istikrarın önemine vurgu yapan Topçu, "Siyasi istikrarsızlığın zararı en çok dar gelirliye, memura, işçiye, emekliye olur. Kısacası vatandaşın tamamına olur. Tuzu kurulara hiçbir şey olmaz" ifadelerini kullandı.



Topçu, 1 Kasım seçimlerine az bir süre kaldığını anımsatarak, "Bu seçimler inşallah Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine siyasi istikrar getirir. Çünkü, biz siyasi istikrara kavuşursak, medeniyet coğrafyamızın gözü bizde olduğu için onlar da başını yukarı kaldıracaktır" diye konuştu.



Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise belediyenin fiziki açıdan eksiklerini tamamlamak için çalıştıklarını bildirdi.



Konuşmaların ardından Bakan Topçu ve beraberindekiler butona basarak hizmet binasının temelini attı. Topçu ayrıca, Gölbaşı Belediyesini ziyaret etti, ardından da tekneyle Mogan Gölü'nde gezdi.



Gölbaşı'nın iç turizmde hak ettiği yeri almasını dileyen Topçu, belediyenin bu alanda yapacağı çalışmalara bakanlık olarak destek vereceklerini ifade etti.




#Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu
#Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü
#temel atma töreni
9 yıl önce