|

Sultangazi'de 20 adrese eş zamanlı baskın

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde terör örgütüne yönelik çevik kuvvet ve özel harekat ekiplerinin desteği ile operasyon düzenlendi. 20'ye yakın adrese yapılan eş zamanlı baskında bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Yeni Şafak
06:35 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 08:18 - 27/05/2016 Cuma
AA
Gözaltına alınan şüphelilerin de gösterdikleri yerde aramalar yapıldı.
Gözaltına alınan şüphelilerin de gösterdikleri yerde aramalar yapıldı.

Sultangazi'de terör örgütüne yönelik operasyon yapıldı.



İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultangazi'de terör örgütüne yönelik çevik kuvvet ve özel harekat ekiplerinin desteği ile operasyon gerçekleştirdi.



Çevik kuvvet ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri altında tespit edilen 20'ye yakın adrese gelen polis ekipleri, özel harekat polislerinin öncülüğünde içeri girdi. Operasyonda bazı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.



Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve gösterdikleri yerlerde aramalar yapıldı. Operasyon kapsamında aramaların sürdüğü bildirildi.



Sağlık kontrolünden geçtiler


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Sultangazi'de özel harekat polislerinin desteği ile gerçekleştirdiği operasyon kapsamında gözaltına alınan bazı şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.



Adil Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'ne götürüldü.






#Terör operasyonu
#İstanbul
8 yıl önce