|

TEM'i kilitleyen kaza

İstanbul TEM yolu Hasdal mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil, başka bir otomobile yandan çarptı. Kaza sonrası bir şerit trafiğe kapanırken olayda hafif yaralanan kadın sürücü hastaneye kaldırıldı.

Yeni Şafak
10:42 - 17/03/2017 Cuma
Güncelleme: 11:07 - 17/03/2017 Cuma
DHA
TEM'da yoğunluğa yol açan kaza
TEM'da yoğunluğa yol açan kaza

TEM yolu, Hasdal Mevkii, Mahmutbey yönünde, yağışlı havada, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün neden olduğu kazada trafik yoğunluğuna neden oldu. Bir şerit trafiğe kapanırken olayda hafif yaralanan kadın sürücü hastaneye kaldırıldı.



Hasdal Mevkii'nde saat 09.00 sıralarında meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, Neslihan Çinisli'nin kullandığı otomobile yandan çarptı. Bu sırada iki otomobil bariyelere savruldu. Çevredeki sürücüler yardıma geldi. Olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi. Bu sırada, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri her iki aracı, yoldan kaldırdı. Yol temizlendikten sonra, trafiğe açıldı.



Neslihan Çinisli, “Bana yandan çaptı. Ben de direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere çaprtım.Bu sırada diğer sürücü de bariyerlere vurdu" dedi.

#TEM yolu
#Hasdal Mevkii
7 yıl önce