|

Vahşet gecesi

Edirne’de aynı aileden biri çocuk 3 kişi evlerinde pompalı tüfekle katledildi. Cinayet sırasında evdeki diğer 2 çocuk hareketsiz kalarak öldürülmekten kurtulurken, zanlının, maktül Salih Mal’ın eniştesi N.M olduğu iddia edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 01:01 - 27/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Özel Harekat polislerinin de 
katıldığı operasyonda bazı 
evlerde arama yapıldı.
Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda bazı evlerde arama yapıldı.

Edirne’de Menzilahir Mahallesi’nde bulunan bir evde aynı aileden biri çocuk 3 kişinin cesetleri bulundu. Noktacı Cami Sokağı’nda Salih Mal (31) ve ailesinin yaşadığı evden silah sesleri duyan komşuları, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, evde Salih Mal ile eşi Hanife Mal (30) ve çocukları Elena’nın (2) pompalı tüfekle öldürüldüğünü tespit etti.

ŞÜPHELER ENİŞTE ÜZERİNDE

Cinayet sırasında evde bulunan 2 çocuğun ise katilin evi terk etmesine kadar ses çıkarmadan ve hareketsiz beklemeleri sonucu kurtuldukları öğrenildi. Eve giren vatandaşlar vücutlarının büyük bölümü kanla kaplanan çocuklar “Annem babam öldü, biz de mi öldük?” sözlerini duyunca hayatta olduklarını anladı. Çocuklar, geçirdikleri şok sonrası hastanede müşahede altına alındı. Bu arada, katil zanlısının maktül Salih Mal’ın eniştesi N.M olduğu şüphesinin ağırlık kazanması nedeniyle polis Menzilahir Mahallesi çevresinde operasyon başlattı. Katil zanlısının tespitine yönelik çalışma sürüyor.


BURADA OLSAYDIM BEN DE ÖLÜRDÜM

Katil zanlısı şüphesiyle aranan N.M’nin eşi İpek M. ise eşinden defalarca dayak yediğini iddia etti. Eşinin tehditleri nedeniyle İstanbul’a gitmek zorunda kaldığını anlatan İpek M., “Katil... Bunların sülalesinde böyle şeyler oldu. Beni de hep tehdit etti. Buradan gittiğimiz için de geldi burada ağabeyimi, yengemi ve küçük çocuğu vurdu. Ben burada olsaydım ben de ölürdüm. Kaçarak kurtuldum” dedi.

#Edirne
#Menzilahir Mahallesi
7 yıl önce