|

YouTuber Recep Baltaş'tan İslam'a ve Müslüman kadına hakaret

Sosyal medyada Fatih'te çekilen görüntüleri paylaşan yabancı bir kadın kullanıcı, Türkiye'de İslam'ın yaşanış şeklinden övgüyle bahsetti. Söz konusu paylaşımın altında biten 'Technopat' isimli portal üzerinden YouTube yayınları yapan Recep Baltaş isimli şahıs, İslam'a ve paylaşımı yapan kadına küfürler savurdu. İslam'ı "Geri kalmış din" olarak niteleyen Baltaş, kadının namusunu hedef alan skandal ifadeler kullandı.

23:02 - 17/07/2023 Pazartesi
Güncelleme: 23:24 - 17/07/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
YouTuber Recep Baltaş, İslam'a yönelik ağır hakaretlerde bulundu.
YouTuber Recep Baltaş, İslam'a yönelik ağır hakaretlerde bulundu.

İstanbul'un Fatih ilçesinde muhafazakar ailelerin yaşadığı bir mahallede çekilen görüntüler sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Söz konusu görüntüleri alıntılayan bir yabancı sosyal medya kullanıcısı, Türkiye'de İslam'ın yaşanış şeklinden övgüyle bahsederek, 'laik ve liberal bir devlet yönetiminde de insanların bu şekilde yaşıyor oluşunu İslam dünyası için umut' olarak niteledi.

YouTuber Recep Baltaş'tan İslam'a ve Müslüman kadına ağır hakaret

Söz konusu paylaşıma yanıt veren 'Technopat' isimli portal üzerinden YouTube yayınları yapan Recep Baltaş isimli şahıs, İslam'a ve yabancı kadına küfürler savurdu.

Baltaş, İngilizce olarak yaptığı paylaşımda İslam'ı
"Geri kalmış din"
olarak niteleyip
"Siz (Mülteciler) bile Müslüman ülkeleri tercih etmiyorsunuz. Aslında Müslümanlar Batı'ya yolculuklarında kelimenin tam anlamıyla ölüyorlar. İslam kaybetti"
ifadelerini kullandı.




#Recep Baltaş
#Youtuber
#Müslüman
#İslam
#Twitter
9 ay önce